Blu-ray SoundStage-hjemmekinoanlegg

  Blu-ray SoundStage-hjemmekinoanlegg

  Alt du trenger for å få bedre TV-lyd

  Få en enda bedre hjemmeundeholdningsopplevelse med denne TV SoundStage. Sett TVen oppå, koble til en kabel og nyt filmer og musikk. Og det er enda mer. NFC for ettrykks paring med Bluetooth® gjør det også enkelt å høre på musikk. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Blu-ray SoundStage-hjemmekinoanlegg

2.1-kanals integrert subwoofer, Bluetooth® og NFC, HDMI ARC, Blu-ray-plateavspilling HTB4150B/12 Finn lignende produkter

Alt du trenger for å få bedre TV-lyd

Det beste tilbehøret til TVen

 • Dolby Digital og DTS for flott surroundlyd

  Dolby Digital og DTS for flott surroundlyd

  Bytt til digitalt og få maksimalt ut av musikken og filmene dine. Selv stereomusikk får stort lydbilde fordi Dolby Digital og DTS Digital Surround utvider lydbildet fra digital musikk og videoer, skru det opp så du får virkelig oppslukende surroundlyd fra høyttaleren til hjemmekinoanlegget.

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • HDMI for HD-filmer og bildekvalitet i HD

  HDMI for HD-filmer og bildekvalitet i HD

  HDMI er en direkte digital forbindelse som kan overføre både digital HD-video og digital flerkanalslyd. Ved å eliminere konverteringen til analoge signaler får du perfekt bilde- og lydkvalitet, helt uten støy. Filmer i Standard Definition kan nå nytes i ekte High Definition. Det gir flere detaljer og mer virkelighetstro bilder.

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth-enheter enkelt med One-Touch NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en høyttaler med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på høyttaleren, starte Bluetooth-paring og begynne å streame musikk.

 • Passer perfekt med med TVen. Bare sett den oppå

  Passer perfekt med med TVen. Bare sett den oppå

  SoundStage-høyttaleren har en robust og elegant ramme som skal tåle vekten til TV-er fra 42 opptil 65 tommer

 • Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Philips' Virtual Surround-lyd produserer fyldig og oppslukende surroundlyd fra et høyttalersystem på mindre enn fem høyttalere. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. Alle stereokilder med høy kvalitet gjøres til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

 • Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Med intuitive berøringspanelkontroller kan du kontrollere volumet i tillegg til andre avspillingsalternativer ved å trykke på de berøringsfølsomme kontrollene på frontpanelet.

 • Trådløs streaming med Bluetooth fra musikkenhetene dine

  Trådløs streaming med Bluetooth fra musikkenhetene dine
 • Integrert subwoofer for kraftig bass

  En integrert subwoofer sørger for at SoundStage-høyttaleren har nok kraft til å gi TV-en bedre basslyd uten å ta stor plass. Den har også flere funksjoner for bassforbedring som gir bedre basslyd i film eller musikk. Siden subwooferen er integrert, trenger du ikke å kjøpe noen ekstra bassenhet.

Se alle spesifikasjoner
 • Hvis du vil kontrollere om Video on Demand er tilgjengelig der du bor, kan du gå til www.philips.com/blu-ray.
 • DivX, DivX Certified og tilknyttede logoer er varemerker for DivXNetworks, Inc. og brukes på lisens.
 • Dolby og det doble D-symbolet er registrerte varemerker for Dolby Laboratories Inc.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i