Soundbar-hjemmekinoanlegg

    Soundbar-hjemmekinoanlegg

    Gjør filmen levende

    Gi filmene dine liv med flott surroundlyd. Med lydeffekt på 300 W, en innebygd DVD-spiller, HDMI 1080p-oppskalering og en trådløs subwoofer kan du nå se på filmer med høykvalitetslyd og -bilde, uten rot. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Soundbar-hjemmekinoanlegg

DVD-avspilling, Trådløs subwoofer HSB4383/12 Finn lignende produkter

Gjør filmen levende

med trådløs subwoofer

  • Dolby Virtual-høyttaler for realistisk surroundlyd

    Dolby Virtual-høyttaler for realistisk surroundlyd

    Dolby Virtual-høyttalere er en sofistikert lydvirtualiseringsteknologi som produserer fyldig og oppslukende surround-lyd fra et tohøyttalersystem. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. DVD-avspillingen forbedres ved å utvide 2-kanalmiljøet. Når det kombineres med Dolby Pro Logic II-behandling, gjøres alle stereokilder med høy kvalitet til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

  • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

    EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

    Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, TVer osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

  • HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

    HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

    HDMI 1080p-oppskalering gir bilder som er krystallklare. Filmer i standarddefinisjon kan nå nytes i sann høydefinisjonsoppløsning. Det gir flere detaljer og mer virkelighetstro bilder. Progressive Scan (representert med "p" i "1080p") eliminerer linjestrukturen som er vanlig på TV-skjermer. Det garanterer utrolig skarpe bilder. Og til slutt lager HDMI en direkte digital forbindelse som kan føre ukomprimert digital HD-video i tillegg til digital flerkanalslyd, uten konverteringer til analoge signaler. Dette gir perfekt bilde- og lydkvalitet, fullstendig fri for støy.

  • Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

    Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

    Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokoll som brukes for å koble PCer, utstyr og elektronisk utstyr for forbrukerelektronikk. Høyhastighets-USB-enheter har en dataoverføringshastighet på opptil 480 Mbps, opp fra 12 Mbps for vanlig USB. Med USB 2.0-høyhastighetskoblingen kan du koble til USB-enheten, velge filmen, musikken eller bildet og spille av.

  • MP3-koblingen spiller musikk fra bærbare mediespillere

    MP3-koblingen spiller musikk fra bærbare mediespillere

    Med MP3 Link kan du spille av MP3-filer direkte fra en bærbar mediaspiller på hjemmekinoanlegget. Du bare kobler den bærbare MP3-spilleren til den innebygde MP3 Link-kontakten. Så kan du nyte MP3-musikken med den enestående lydkvaliteten Philips' hjemmekinoanlegg kan by på. MP3 Link gir deg bærbar musikk rett inn i stuen.

  • SoundBar-design passer til en flat-TV på 81 cm (32") eller mer

    SoundBar-design passer til en flat-TV på 81 cm (32") eller mer

    SoundBar-hjemmekinohøyttaleren tilfører eleganse til enhver stue. Selv om den er utformet til flat-TVer på 81 cm (32") eller mer, kan den plasseres under alle slags flat-TVer, hvor den passer med interiør og livsstil.

  • 300 W RMS total utgangseffekt

    300 W RMS total utgangseffekt
  • Innebygd FM-tuner

    Innebygd FM-tuner
  • Fleksibel plassering på veggen eller på bordet

    Fleksibel plassering på veggen eller på bordet
  • Trådløs subwoofer for utrolig bass uten ledningene

    Trådløs subwoofer for utrolig bass uten ledningene
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i