Soundbar-hjemmekinoanlegg

  Soundbar-hjemmekinoanlegg

  Gjør HD TV-opplevelsen fullendt

  Gi filmene og spillene liv med flott surroundlyd. Med lydeffekt på 300 W, integrert HDMI-hub og subwoofer kan du nå se dem med høykvalitetslyd og -bilde, uten rot. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Soundbar-hjemmekinoanlegg

300 W RMS-effekt HSB2313/12 Finn lignende produkter

Gjør HD TV-opplevelsen fullendt

med en kraftig subwoofer

 • Dolby Virtual-høyttaler for realistisk surroundlyd

  Dolby Virtual-høyttaler for realistisk surroundlyd

  Dolby Virtual-høyttalere er en sofistikert lydvirtualiseringsteknologi som produserer fyldig og oppslukende surround-lyd fra et tohøyttalersystem. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. DVD-avspillingen forbedres ved å utvide 2-kanalmiljøet. Når det kombineres med Dolby Pro Logic II-behandling, gjøres alle stereokilder med høy kvalitet til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, TVer osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

 • MP3-koblingen spiller musikk fra bærbare mediespillere

  MP3-koblingen spiller musikk fra bærbare mediespillere

  Med MP3 Link kan du spille av MP3-filer direkte fra en bærbar mediaspiller på hjemmekinoanlegget. Du bare kobler den bærbare MP3-spilleren til den innebygde MP3 Link-kontakten. Så kan du nyte MP3-musikken med den enestående lydkvaliteten Philips' hjemmekinoanlegg kan by på. MP3 Link gir deg bærbar musikk rett inn i stuen.

 • SoundBar-design passer til en flat-TV på 81 cm (32") eller mer

  SoundBar-design passer til en flat-TV på 81 cm (32") eller mer

  SoundBar-hjemmekinohøyttaleren tilfører eleganse til enhver stue. Selv om den er utformet til flat-TVer på 81 cm (32") eller mer, kan den plasseres under alle slags flat-TVer, hvor den passer med interiør og livsstil.

 • USB Link spiller av bilder og musikk fra USB-flash-stasjoner

  USB Link spiller av bilder og musikk fra USB-flash-stasjoner

  USB (Universal Serial Bus) er en protokollstandard som brukes til å koble sammen PCer, ekstrautstyr og elektronisk forbrukerutstyr. Med USB Link trenger du bare å koble til USB-enheten, velge foto eller musikk, og spille i vei.

 • Integrert HDMI-hub kobler enkelt enheter til TVen

  Integrert HDMI-hub kobler enkelt enheter til TVen

  HDMI-huben sørger for enkel tilkobling av alle enhetene til TVen uten for mange kabler. Den gjør at du kan glede deg over den beste lydkvaliteten samtidig som du ser på forskjellig innhold på flat-TVen. Du kan koble alle HDMI-enhetene direkte til hjemmekinosystemets HDMI-hub og bruke bare én kabel til å koble til flat-TVen. Med dette oppsettet kan du enkelt glede deg over filmer eller TV-programmer med HD-bilde og -lyd uten kabelrot.

 • 300 W RMS total utgangseffekt

  300 W RMS total utgangseffekt
 • Fleksibel plassering på veggen eller på bordet

  Fleksibel plassering på veggen eller på bordet
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i