Hårføner

  Hårføner

  Den letteste AC-tørkeren for salongresultater*

  Vil du tørke håret som de profesjonelle? SalonDry Pro – med 2000 W tørkeeffekt kombinert med en superlett vekselstrømsmotor – er hårføneren du trenger hvis du vil gjenskape føntørkingen fra salongen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den letteste AC-tørkeren for salongresultater*

SalonDry Pro

 • Professional 2000 W for perfekte resultater som fra salongen

  Professional 2000 W for perfekte resultater som fra salongen

  Denne profesjonelle hårføneren på 2000 W blåser en kraftig luftstrøm. Kombinasjonen av kraft og hurtighet gjør det enklere og raskere å tørke og style håret.

 • Profesjonell AC-motor for 50 % lengre levetid

  Profesjonell AC-motor for 50 % lengre levetid

  Denne typen motor er spesielt utviklet for det profesjonelle markedet og gir deg flere fordeler. Viktigst av alt er at den har en lengre levetid enn vanlige motorer, noe som forlenger hårfønerens levetid med 50 %. På toppen av det hele har den også en ekstra kraftig luftstrøm for rask og effektiv tørking.

 • Seks fleksible hastighets- og temperaturinnstillinger for full kontroll

  Seks fleksible hastighets- og temperaturinnstillinger for full kontroll

  Hastigheten og varmen som kreves, kan enkelt justeres for å lage den perfekte frisyren. Seks forskjellige innstillinger gir full kontroll og presis og skreddersydd styling.

 • Keramisk element for å glatte ut håret

  Keramisk element for å glatte ut håret

  Det keramiske elementet er inkludert for å forhindre uttørring. Det sender ut infrarød varme som har en skånsom varme som bidrar til å tørke håret innenfra, noe som beskytter det mot uttørring uten at det går ut over hurtigheten eller effektiviteten.

 • Ion-behandling for blankt, krusfritt hår

  Ion-behandling for blankt, krusfritt hår

  Gi håret ditt en umiddelbar forsterkning med ionisk behandling. Ladede negative ioner eliminerer statisk elektrisitet, styrker håret og glatter ut hårfibrene, slik at håret blir enda mer glansfullt. Resultatet er glansfullt hår som er glatt og krusfritt.

 • CoolShot fikserer frisyren

  CoolShot fikserer frisyren

  CoolShot-knappen er en profesjonell funksjon som du bare må ha. Denne funksjonen produserer kald luft, og den brukes etter stylingen for å fullføre frisyren.

 • Lett design for ergonomisk bruk

  Lett design for ergonomisk bruk

  Denne nye designen ser ikke bare bra ut. Den er lett og ergonomisk, noe som gjør hårføneren enklere å håndtere, samtidig som stylingfleksibiliteten forbedres.

 • Svært smalt munnstykke for nøyaktig styling

  Munnstykket fungerer ved å dirigere luftstrømmen gjennom den svært smale åpningen til spesifikke områder. Dette fører til svært nøyaktig styling og er glimrende for oppfriskning eller for å finpusse en frisyre.

Se alle spesifikasjoner
 • sammenlignet med de ti beste AC-hårfønerne (salg GFK'07)

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i