SalonPro AC

Hårføner

  SalonPro AC

  Hårføner

  Føneren som frisørene vil bruke hjemme

  Vil du tørke håret som de profesjonelle? SalonPro – med 2100 W overlegen tørkeeffekt – er hårføneren du trenger hvis du vil gjenskape føntørkingen fra salongen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

SalonPro AC Hårføner

2000 W, IonBoost, Keramisk diffuser HP4892/00 Finn lignende produkter

Føneren som frisørene vil bruke hjemme

SalonPro

 • Professional 2000 W for perfekte resultater som fra salongen

  Professional 2000 W for perfekte resultater som fra salongen

  Denne profesjonelle hårføneren på 2000 W blåser en kraftig luftstrøm. Kombinasjonen av kraft og hurtighet gjør det enklere og raskere å tørke og style håret.

 • Ni fleksible hastighets- og temperaturinnstillinger for maksimal kontroll

  Ni fleksible hastighets- og temperaturinnstillinger for maksimal kontroll

  Hastigheten og varmen som kreves, kan enkelt justeres for å lage det perfekte sluttresultatet. Ni forskjellige innstillinger gir maksimal kontroll og presis og skreddersydd styling.

 • Profesjonell AC-motor for 50 % lengre levetid

  Profesjonell AC-motor for 50 % lengre levetid

  Denne typen motor er spesielt utviklet for det profesjonelle markedet og gir deg flere fordeler. Viktigst av alt er at den har en lengre levetid enn vanlige motorer, noe som forlenger hårfønerens levetid med 50 %. På toppen av det hele har den også en ekstra kraftig luftstrøm for rask og effektiv tørking.

 • Keramisk element for å glatte ut håret

  Keramisk element for å glatte ut håret

  Det keramiske elementet er inkludert for å forhindre uttørring. Det sender ut infrarød varme som har en skånsom varme som bidrar til å tørke håret innenfra, noe som beskytter det mot uttørring uten at det går ut over hurtigheten eller effektiviteten.

 • Ion-behandling for blankt, krusfritt hår

  Ion-behandling for blankt, krusfritt hår

  Gi håret ditt en umiddelbar forsterkning med ionisk behandling. Ladede negative ioner eliminerer statisk elektrisitet, styrker håret og glatter ut hårfibrene, slik at håret blir enda mer glansfullt. Resultatet er glansfullt hår som er glatt og krusfritt.

 • CoolShot fikserer frisyren

  CoolShot fikserer frisyren

  Cool Shot-knappen er en profesjonell funksjon som er uunnværlig på hårstylere. Denne funksjonen produserer kald luft, og den brukes etter stylingen for å fullføre frisyren.

 • Mykt håndtak for enkel bruk

  Mykt håndtak for enkel bruk

  Det myke håndtaket sklir ikke og er ergonomisk utformet. Det har blitt testet av profesjonelle for enkel håndtering og salongytelse.

 • Svært smalt munnstykke for nøyaktig styling

  Munnstykket fungerer ved å dirigere luftstrømmen gjennom den svært smale åpningen til spesifikke områder. Dette fører til svært nøyaktig styling og er glimrende for oppfriskning eller for å finpusse en frisyre.

 • Keramisk volum-diffuser for ekstra beskyttelse og volum

  Volum-diffuseren tørker håret raskt og jevnt for å redusere krus og øke volumet. Diffuseren har et keramisk belegg med høy kvalitet. Dette bidrar til å beskytte håret, samtidig som det blir mykere og mer glansfullt, noe som gjør at den er perfekt egnet til å lage sunne krøller og spenst i frisyren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i