InfraCare infrarød lampe

  InfraCare infrarød lampe

  Effektiv smertelindring

  Philips InfraCare gir effektiv smertelindring for muskler og ledd. Den infrarøde lampen på 300 watt er veldig behagelig, og den infrarøde varmen trenger dypt inn i huden, forbedrer blodsirkulasjonen og gir effektiv smertelindring for soneområder på 40 x 30 cm. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

InfraCare infrarød lampe

300 W, Sonebehandlingsområde, Digital timer HP3631/01 Finn lignende produkter

Effektiv smertelindring

Dyp, gjennomtrengende, infrarød varme

 • 300 watts infrarød halogenlampe

  300 watts infrarød halogenlampe

  Philips InfraCare HP 3631 er optimalisert for å gi effektiv smertelindring for områder på 40 x 30 cm, for eksempel både skuldrene og nakken, korsryggen, et lår eller en arm. InfraCare har en innovativ infrarød halogenlampeteknologi. Den spesielle optikken, filteret og den kraftige halogenlampen på 300 watt er optimalisert for å gi en fokusert sonebehandling (40 x 30 cm). Den har nå en mye mer behagelig varme, fordi den infrarøde varmen blir bedre fordelt utover området som blir behandlet.

 • Justerbar vinkel

  Justerbar vinkel

  Den infrarøde lampen kan enkelt stilles bakover i 40 graders vinkel.

 • Digital timer for å angi personlig behandlingstid

  Digital timer for å angi personlig behandlingstid

  Behandlingstiden kan enkelt overholdes ved å angi anbefalt eller foretrukne antall minutter. Den digitale timeren teller automatisk ned og gir lydtilbakekobling når behandlingen er over.

 • Dyp, gjennomtrengende, infrarød varme

  Dyp, gjennomtrengende, infrarød varme

  Infrarødt lys har vist seg å effektivt lindre smerter og plager som muskelsmerter og stive ledd. Den behagelige varmen fra det infrarøde lyset trenger dypt inn i huden, stimulerer blodsirkulasjonen og varmer opp musklene. Når musklene får denne varmebehandlingen, vil de automatisk løses opp og slappe av. Siden varmen gjør vevet mer elastisk, blir du mindre stiv og leddene mer fleksible.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i