HD-mediespiller

  USB Hi-Speed 2011

  HD-mediespiller

  Bruk Internett-tjenester og multimedier trådløst

  Utforsk et helt univers av multimedieinnhold på en enkel måte med Philips HD-mediespilleren. Nyt videoer, musikk og bilder fra Internett eller PC-biblioteket direkte på TVen med høy kvalitet – det er ikke nødvendig å konvertere filer. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

HD-mediespiller

Innebygd WiFi, HDMI, USB 2.0 HMP5000/12 Finn lignende produkter

Bruk Internett-tjenester og multimedier trådløst

 • DivX Plus HD-sertifisert for høydefinisjons DivX-avspilling

  DivX Plus HD-sertifisert for høydefinisjons DivX-avspilling

  DivX Plus HD på Blu-ray-spilleren og/eller DVD-spilleren gir deg det siste innen DivX-teknologi, slik at du kan nyte HD-videoer og filmer fra Internett direkte på Philips-HDTVen eller på PCen. DivX Plus HD støtter avspilling av DivX Plus-innhold (H.264 HD-video med høykvalitets AAC-lyd i en MKV-filbeholder), og dessuten også tidligere versjoner av DivX-video opptil 1080p. DivX Plus HD for digital video i ekte HD.

 • USB 2.0-kontakt og spor til SD-minnekort

  USB 2.0-kontakt og spor til SD-minnekort

  Nyt hastigheten og bekvemmeligheten ved å ha tilgang til større kapasitet til overføring av bilder, videoer og MP3-musikkfiler ved å bruke USB 2.0. Du kan også få tilgang til større kapasitet for lagring av bilder, videoer og MP3-musikkfiler på Philips-spilleren ved å sette et SD-kort inn i det innebygde sporet for SD-kort.

 • Se bilder i ulike formater

  Se bilder i ulike formater

  Se og nyt bildene dine i en rekke formater, inkludert JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP og HD JPEG – direkte på widescreen-TVen din. Gjør stuen om til et bildegalleri og del fantastiske minner med venner og familie.

 • Spill av video i flere formater

  Spill av og nyt en omfattende mengde videoformater – fra høydefinisjonsformater som MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V – uten å måtte konvertere filer. Bare trykk på play for å se hvilken som helst video eller film i suveren kinokvalitet med levende surroundlyd.

 • Windows Media Video for filmavspilling fra PCen

  Med Windows Media Video kan du se på PC-videofiler på TVen. Det er også mye enklere å se på dem sammen med venner og familie. Si farvel til mysing på dataskjermen. Len deg heller tilbake, og nyt favorittfilene i WMV-format på TVen – i din egen stue.

 • Spill av medieinnhold fra harddisk

  Slapp av og nyt medieinnholdet ditt rett fra harddisken, uten å måtte bekymre deg over om filformatene er kompatible. Bare spill av innholdet med visshet om at Philips-spilleren støtter de mest populære harddiskformatene som FAT32, FAT, osv.

 • Hør på musikk fra forskjellige mediefiler

  Hør på favorittmusikken din uansett lydformat, og nyt den i krystallklar lyd. Philips-spilleren gir deg enkel tilgang til en rekke lydformater fra Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM og WMA Pro.

 • Innebygd WiFi slik at du kan nyte de tilkoblede mediene dine trådløst

  Med innebygd WiFi får du trådløs tilgang til medieinnhold. Nå kan du si farvel til at skjermen på datamaskinen sliter på øynene, og slappe av mens du ser mediefiler på TVen i din egen stue.

 • DLNA PC-mediekobling gjør at du kan bla gjennom innhold på PCer og hjemmenettverket

  DLNA PC-mediekoblingen gir enkel tilgang til videoer, bilder og musikk på en PC eller et hjemmenettverk. Hvis du kobler mediespilleren til hjemmenettverket, får du tilgang til alle DLNA-sertifiserte enheter sømløst. Bla gjennom multimediesamlingen på PCen fra spilleren ved bare ett knappetrykk.

 • Internett-tjenester er innebygd

  Du trenger bare å koble musikkspilleren fra Philips til hjemmenettverket for å glede deg over et imponerende utvalg av tjenester på Internett når som helst. Få tilgang til alt slags innhold som er streamet fra hjemmenettverket, eller surf i et univers av webområder*, inkludert Facebook, YouTube, Pisca og Acuweathers. *Med forbehold om endring av støttede webområder.

Se alle spesifikasjoner
 • Avhengig av om tjenesten er tilgjengelig på nettverket til den lokale operatøren
 • Ikke alle tjenester er tilgjengelig i alle områder

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i