HD-mediespiller

  USB Hi-Speed 2011

  HD-mediespiller

  Spill av filmer og musikk og se bilder på TVen

  Utforsk et helt univers av multimedieinnhold på en enkel måte med Philips HD-mediespilleren. Nyt videoer, musikk og bilder fra Internett eller PC-biblioteket direkte på TVen med høy kvalitet – det er ikke nødvendig å konvertere filer. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

HD-mediespiller

HDMI, USB 2.0, SD-/SDHC-kortspor HMP3000/12 Finn lignende produkter

Spill av filmer og musikk og se bilder på TVen

via SD-kort, USB eller harddisk

 • DivX Plus HD-sertifisert for høydefinisjons DivX-avspilling

  DivX Plus HD-sertifisert for høydefinisjons DivX-avspilling

  DivX Plus HD på Blu-ray-spilleren og/eller DVD-spilleren gir deg det siste innen DivX-teknologi, slik at du kan nyte HD-videoer og filmer fra Internett direkte på Philips-HDTVen eller på PCen. DivX Plus HD støtter avspilling av DivX Plus-innhold (H.264 HD-video med høykvalitets AAC-lyd i en MKV-filbeholder), og dessuten også tidligere versjoner av DivX-video opptil 1080p. DivX Plus HD for digital video i ekte HD.

 • USB 2.0-kontakt og spor til SD-minnekort

  USB 2.0-kontakt og spor til SD-minnekort

  Nyt hastigheten og bekvemmeligheten ved å ha tilgang til større kapasitet til overføring av bilder, videoer og MP3-musikkfiler ved å bruke USB 2.0. Du kan også få tilgang til større kapasitet for lagring av bilder, videoer og MP3-musikkfiler på Philips-spilleren ved å sette et SD-kort inn i det innebygde sporet for SD-kort.

 • Se bilder i ulike formater

  Se bilder i ulike formater

  Se og nyt bildene dine i en rekke formater, inkludert JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP og HD JPEG – direkte på widescreen-TVen din. Gjør stuen om til et bildegalleri og del fantastiske minner med venner og familie.

 • Enkel funksjon for kopiering, overføring og sletting av filer

  Enkel funksjon for kopiering, overføring og sletting av filer

  Del videoer, bilder og musikk med familie og venner i stuen. Philips-spilleren gir deg tilgang til enkle funksjoner for kopiering, overføring eller sletting av filer.

 • Windows Media Video for filmavspilling fra PCen

  Med Windows Media Video kan du se på PC-videofiler på TVen. Det er også mye enklere å se på dem sammen med venner og familie. Si farvel til mysing på dataskjermen. Len deg heller tilbake, og nyt favorittfilene i WMV-format på TVen – i din egen stue.

 • Spill av medieinnhold fra harddisk

  Slapp av og nyt medieinnholdet ditt rett fra harddisken, uten å måtte bekymre deg over om filformatene er kompatible. Bare spill av innholdet med visshet om at Philips-spilleren støtter de mest populære harddiskformatene som FAT32, FAT, osv.

 • Hør på musikk fra forskjellige mediefiler

  Hør på favorittmusikken din uansett lydformat, og nyt den i krystallklar lyd. Philips-spilleren gir deg enkel tilgang til en rekke lydformater fra Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM og WMA Pro.

 • Spill av video i flere formater

  Spill av og nyt en omfattende mengde videoformater – fra høydefinisjonsformater som MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V – uten å måtte konvertere filer. Bare trykk på play for å se hvilken som helst video eller film i suveren kinokvalitet med levende surroundlyd.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i