HD-mediespiller

  USB Hi-Speed 2011

  HD-mediespiller

  Gled deg over Netflix og YouTube på TVen

  Len deg tilbake og nyt filmer på TVen. HMP2000 leveres integrert med Netflix og YouTube, noe som gir deg en nærmest endeløs liste av videoer og forespørselsbaserte filmer. Storfilmer og populære TV-serier er nå umiddelbart tilgjengelige i din egen stue. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

HD-mediespiller

Netflix, YouTube, Innebygd Wi-Fi HMP2000/12 Finn lignende produkter

Gled deg over Netflix og YouTube på TVen

 • HDMI-digitalutgang for enkel tilkobling med bare én kabel

  HDMI-digitalutgang for enkel tilkobling med bare én kabel

  HDMI står for High Definition Multimedia Interface. Dette er en direkte digital forbindelse som kan overføre både digital HD-video og digital flerkanalslyd. Ved å eliminere konverteringen til analoge signaler får du perfekt bilde- og lydkvalitet, helt uten støy. HDMI er fullstendig bakoverkompatibelt med DVI (Digital Video Interface).

 • Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokoll som brukes for å koble PCer, utstyr og elektronisk utstyr for forbrukerelektronikk. Høyhastighets-USB-enheter har en dataoverføringshastighet på opptil 480 Mbps, opp fra 12 Mbps for vanlig USB. Med USB 2.0-høyhastighetskoblingen kan du koble til USB-enheten, velge filmen, musikken eller bildet og spille av.

 • Se bilder i ulike formater

  Se bilder i ulike formater

  Se og nyt bildene dine i en rekke formater, inkludert JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP og HD JPEG – direkte på widescreen-TVen din. Gjør stuen om til et bildegalleri og del fantastiske minner med venner og familie.

 • Se YouTube-videoer direkte på storskjerm-TVen*

  Se YouTube-videoer direkte på storskjerm-TVen*

  Få YouTube-videoene på TVen nå. Nyt den store samlingen av Internett-videoer på en større skjerm, uten å måtte slå på datamaskinen. Du trenger bare å sørge for at Blu-ray-spilleren eller hjemmekinoanlegget er koblet til Internett, enten trådløst* eller via kabler – len deg så tilbake og nyt det beste av YouTube.

 • Netflix-streaming, TV-episoder og filmer over Internett

  Netflix-streaming, TV-episoder og filmer over Internett

  Se umiddelbart på TV-episoder og filmer så ofte du vil på TVen. Alt du trenger, er en Internett-tilkobling (enten Wi-Fi eller Ethernet) og en Netflix-medlemspakke som inkluderer streaming*, så er du klar.

 • Spill av video i flere formater

  Spill av og nyt en omfattende mengde videoformater – fra høydefinisjonsformater som MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V – uten å måtte konvertere filer. Bare trykk på play for å se hvilken som helst video eller film i suveren kinokvalitet med levende surroundlyd.

 • Internett-tjenester er innebygd

  Du trenger bare å koble musikkspilleren fra Philips til hjemmenettverket for å glede deg over et imponerende utvalg av tjenester på Internett når som helst. Få tilgang til alt slags innhold som er streamet fra hjemmenettverket, eller surf i et univers av webområder*, inkludert Facebook, YouTube, Pisca og Acuweathers. *Med forbehold om endring av støttede webområder.

 • Innebygd WiFi slik at du kan nyte de tilkoblede mediene dine trådløst

  Takket være innebygd Wi-Fi kan du enkelt koble til Internett ved å koble spilleren direkte til Wi-Fi-hjemmenettverket uten rotet fra kabler. Nå kan du nyte innebygde tjenester for informasjonsunderholdning, for eksempel videoer, musikk, nyheter, været, bilder og mer.

Se alle spesifikasjoner
 • Ubegrenset Netflix-streaming-medlemskap er nødvendig.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i