1
Respirasjonsbehandling

InnoSpire Mini

Transportabel kompressor Forstøversystem

  InnoSpire Mini

  Transportabel kompressor Forstøversystem

  Et ideelt reisefølge

  InnoSpire Mini, en bærbar forstøver, lar deg forstøve medisinen din når og hvor du ønsker. Den er et ideelt reisefølge, og den kompakte størrelsen gjør deg fri til å få mest mulig ut av livet ditt. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 2 312,50

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

InnoSpire Mini Transportabel kompressor Forstøversystem

Utformet for periodisk bruk, Behandling i 6–8 minutter*, Oppladbart batteri, SideStream Plus følger med HH1302/00 Finn lignende produkter

Et ideelt reisefølge

Kompakt og lett

 • Kompatibel med vanlige reseptbelagte forstøvermedisiner

  Kompatibel med vanlige reseptbelagte forstøvermedisiner

  I stand til å forstøve en rekke medisiner som jevnlig blir brukt med forstøvere til å behandle ulike respirasjonssykdommer.

 • Konsekvent terapi du kan stole på

  Konsekvent terapi du kan stole på

  Utformet for periodisk bruk (30 minutter på / 30 minutter av) og passer for hjemmet og reise. Philips InnoSpire Mini gir konsekvent levering av medikamenter for aerosolbehandling av høy kvalitet som du kan stole på.

 • Leveres med oppladbart batteri

  Leveres med oppladbart batteri

  InnoSpire Mini kan få strøm fra en tradisjonelle stikkontakt eller et oppladbart litiumionbatteri som kan kjøre kompressoren i opptil 90 minutter mellom hver lading. InnoSpire Mini kan også drives av en 12 V DC biladapter når du er på farten.

 • Kompakt og lett

  Kompakt og lett

  InnoSpire Mini-kompressor for forstøversystem gir pasienter muligheten til å effektivt forstøve de vanligste reseptbelagte aerosolmedikamentene. Siden du kan ta den med deg, er det mulig for deg og få behandlingen din nesten når som helst og hvor som helst.

 • Omfatter SideStream Plus gjenbrukbar forstøver

  Omfatter SideStream Plus gjenbrukbar forstøver

  SideStream Plus er utviklet for å trekke inn mer luft via et aktivt venturi-system, noe som igjen kan føre til rask levering av legemidler og kort behandlingstid. Den unike Diamond Jet-designen bidrar til å minimere slitasje fra hyppig bruk og bidrar til levering av en aerosol av høy kvalitet.

 • Behandling levert på 6–8 minutter*

  Behandling levert på 6–8 minutter*

  InnoSpire Mini kombinert med SideStream-forstøveren er utformet for å gi rask levering av legemidler og kort behandlingstid.

Se alle spesifikasjoner
 • *Ved bruk av en dose Salbutamol på 2,5 ml

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i