EnergyLight

  EnergyLight

  Føl deg energisk

  Den spesielle lysenheten med intensitetsdimmer gir deg dagslyset og energien du trenger, uansett årstid, på en måte som lett passer inn i din daglige rutine.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Føl deg energisk

som på en solskinnsdag

 • Originale Philips EnergyLight-lamper

  Originale Philips EnergyLight-lamper

  EnergyLight bruker originale Philips EnergyLight-lamper som gir lys med samme intensitet og kvalitet som naturlig dagslys. De kan faktisk gi deg opptil 10 000 lux, men uten ubehagelig blendende eller skarpt lys. Hvis du bruker EnergyLight i bare 30 minutter om dagen (du trenger ikke stirre mot lampen hele tiden) med en lysintensitet på 10 000 lux, vil du merke en forbedring i energinivået og humøret etter bare 5 dager.

 • Digital timer og display

  Digital timer og display

  EnergyLight HF 3309 har et digitalt brukergrensesnitt med innebygd brukerprotokoll for enkel bruk. Den gir blant annet direkte tilbakemelding om hvor mye energi som oppnås.

 • Lysintensitetsdimmer

  Lysintensitetsdimmer

  Bekjemp vinterdepresjoner og få like mye energi som om sommeren, mens du bruker apparatet på et lysnivå som for eksempel tilsvarer leselys. EnergyLight har en lysintensitetsdimmer, slik at den enkelt kan justeres mellom null og ca. 10 000 lux (ved 15–20 cm), og som passer intensiteten du foretrekker.

 • Justerbar vinkel

  Justerbar vinkel

  Apparatet kan plasseres i ulike vinkler for komfortabel bruk.

 • UV-fri

  UV-fri

  EnergyLight bruker hele spekteret av naturlig dagslys. Den oppfyller europeiske sikkerhetsstandarder og har et UV-filter. EnergyLight er derfor trygg å bruke.

 • Støttes av EU-direktivet om medisinsk utstyr (MDD)

  Støttes av EU-direktivet om medisinsk utstyr (MDD)

  Denne enheten har påviste helsefordeler, slik det omtales i EU-direktivet om medisinsk utstyr (MDD).

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i