Jukeboks

  Jukeboks

  Berør låtene og bildene

  Du kan glede deg over musikken og bildene dine med lekre GoGear HDD6320 på 30 GB. Den følsomme styreflaten med SuperScroll gir deg muligheten til jevn og nøyaktig navigering ved å trykke, dra eller trekke. PlaysForSure gjør at GoGear fungerer sammen med PCen med Windows XP. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Berør låtene og bildene

 • MP3- og WMA-avspilling

  MP3- og WMA-avspilling

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på GoGear-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Berøringsfølsomme taster for intuitiv kontroll

  Med berøringsfølsomme taster er det nok med et lett trykk på tastene for å registrere inndata. Du trenger ikke å trykke hardt på tastene på produktet lenger.

 • SuperScroll™-navigering finner sanger raskt og enkelt

  Søketaster med dobbeltfunksjon som gjør det enkelt å bla gjennom store biblioteker. Du kan velge å bla gjennom spillelisten én sang om gangen, eller du kan holde tasten nede for å bruke SuperScroll™-funksjonen som raskt blar frem til ønsket spor.

 • Bildevisning på 5 cm (2") 65 TFT-fargeskjerm

  Se på favorittbildene dine når du er på farten. Du kan velge om du vil se bildene som miniatyrbilder, på full skjerm eller lysbildefremvisning, og du kan lytte til musikk mens du blar gjennom bildene.

 • PlaysForSure* bare med Windows XP

  Det er enkelt å bruke GoGear-enheten med PlaysForSure, som sikrer kompatibilitet med Windows Media Player 10 og Windows XP. Ved å bruke Windows Media Player kan du enkelt styre musikken på den digitale GoGear-spilleren og automatisk synkronisere musikksamlingen på PCen. Du får også tilgang til et bredt produktutvalg på Internett ved å se etter PlaysForSure-logoen i den elektroniske butikken. Den garanterer at musikken du kjøper, vil fungere på GoGear-spilleren.

Se alle spesifikasjoner
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Lagringskapasiteten er basert på bilder med 5 megapiksler.
 • PlaysForSure, Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • Denne funksjonen krever ekstra tilbehør som selges separat.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i