mikrojukeboks

  mikrojukeboks

  Min musikk på min måte

  Nyt din favoritt-MP3- eller WMA-musikk med den brukervennlige GoGear Micro Jukebox HDD084. Den er så liten at du kan skjule den bak et kredittkort. Finn musikken raskt med SuperScroll-navigering og gjør enkle taleopptak. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Min musikk på min måte

Jukeboksen som er enklest å bruke på farten

 • MP3- og WMA-avspilling

  MP3- og WMA-avspilling

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på GoGear-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptaksfunksjonen gjør GoGear-spilleren om til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Ved å trykke på innspillingsknappen og snakke inn i den innebygde mikrofonen komprimeres og lagres talemeldinger i det interne minnet. Taleopptak gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

 • Liten og slitesterk – veier bare 45 gram

  Liten og slitesterk – veier bare 45 gram
 • SuperScroll™-navigering finner sanger raskt og enkelt

  Søketaster med dobbeltfunksjon som gjør det enkelt å bla gjennom store biblioteker. Du kan velge å bla gjennom spillelisten én sang om gangen, eller du kan holde tasten nede for å bruke SuperScroll™-funksjonen som raskt blar frem til ønsket spor.

 • SuperPlay™ gir problemfri, ett-trykks jukeboksavspilling

  Med SuperPlay™ kan du nyte musikken fra første øyeblikk uten at du først må velge en spilleliste eller et enkeltspor. Du kan lytte til all musikk som ligger under musikkbibliotekets toppnivå, for eksempel artister eller album, ved å utheve kategorien og trykke på Play-knappen. Jukeboksen spiller all musikken i henhold til sorteringsrekkefølgen for kategorien. Du kan også kombinere SuperPlay™ med Shuffle og Gjenta for å gjøre musikkopplevelsen enda bedre.

 • Fastvareoppgraderbar

  Hold deg oppdatert med de nyeste fastvareoppgraderingene fra Philips. Forbedringer som nye funksjoner og medieformater gjøres hele tiden tilgjengelig slik at du får en best mulig opplevelse av Philips-produkter. Webområdet for Philips-støtte gir deg automatiske og aktuelle oppdateringer via e-post. Dermed kan du enkelt søke etter og laste ned fastvarelanseringer for å oppdatere produktet ditt med nye funksjoner og medieformater. Last ned de nyeste oppgraderingene fra www.philips.com/support, og oppgrader spilleren din med den nyeste fastvaren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i