Mini-Hi-Fi-anlegg

  Mini-Hi-Fi-anlegg

  Kraftfull musikk – helt trådløst

  Stream musikk trådløst via Bluetooth® fra alle smartenheter. En dobbel forsterker gir bedre lydkvalitet og med 200 W RMS total utgangseffekt får musikken real slagkraft. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kraftfull musikk – helt trådløst

 • Stream musikk trådløst fra smarttelefonen via Bluetooth™

  Stream musikk trådløst fra smarttelefonen via Bluetooth™

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både robust og energieffektiv. Teknologien gjør det enkelt med trådløs tilkobling til iPod/iPhone/iPad eller andre Bluetooth-enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner. Dermed kan du enkelt nyte favorittmusikken din eller lyd fra video eller spill trådløst på denne høyttaleren.

 • Dobbel forsterker for bedre kvalitetslyd

  Dobbel forsterker for bedre kvalitetslyd

  Dobbel forsterker forbedrer lydytelsen ved å redusere intermoduleringen mellom wooferen og diskanthøyttaleren, siden hver transduser drives av en egen, dedikert forsterker. Resultatet blir dype og kraftige basslyder med kraftig effekt, uten at de forstyrrer de høyeste frekvensene for mye, slik at disse forblir rene og detaljerte. Sammen med den nøyaktige designen med aktiv deling, får du bedre kontroll på fasen og frekvensområdet til hver transduser, slik at du får en mer balansert og naturlig lyd.

 • MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lydteknologi gir en umiddelbar forsterking av bassen, maksimerer volumytelsen og gir en imponerende lydopplevelse med bare ett trykk. De avanserte elektroniske kretsene kalibrerer de eksisterende lyd- og voluminnstillingene, og forsterker umiddelbart bass og volum til maksimalt nivå uten forvrengning. Både lydspekteret og volumet blir merkbart forsterket med en potent lydforsterking som gjør at musikken kommer til sin rett.

 • Lyd inn for bærbar avspilling av musikk

  Lyd inn for bærbar avspilling av musikk

  Lyd inn-koblingen gir direkte avspilling av Lyd inn-innhold fra bærbare mediespillere. Du kan nyte favorittmusikken med uovertruffen lydkvalitet fra lydsystemet, og i tillegg er Lyd inn-koblingen også utrolig nyttig siden alt du trenger å gjøre, er å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i