Mini-Hi-Fi-anlegg

  Mini-Hi-Fi-anlegg

  Den perfekte festmaskinen

  Arranger en sensasjonell fest med dette mini-Hi-Fi-anlegget. En roterbar dokk gjør at du kan spille av og lade din iPod/iPhone, mens Max 300 W RMS, tilgang til enhetens musikkbibliotek og den valgfrie djap-appen gjør at du kan være DJ på en flott fest hvor som helst. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Mini-Hi-Fi-anlegg

Miks som en DJ, 30-pinners dokk for iPod/iPhone, USB Direct, 300 W, kan utvides med FWP1000 FWP3100D/05 Finn lignende produkter

Den perfekte festmaskinen

Lidenskap for lyd

 • Dynamisk belysning slik at du kan danse til rytmen

  Dynamisk belysning slik at du kan danse til rytmen

  Beveg deg i takt med rytmen til musikken. Stilige lys blinker rytmen til sangene, og gjør sangene enda mer underholdene. Når du ikke vil ha på lysene, kan du ganske enkelt slå av funksjonen. Tilfør litt glamour til fester, feiringer og andre sammenkomster med disse fantastiske, dynamiske lysene.

 • MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lydteknologi gir en umiddelbar forsterking av bassen, maksimerer volumytelsen og gir en imponerende lydopplevelse med bare ett trykk. De avanserte elektroniske kretsene kalibrerer de eksisterende lyd- og voluminnstillingene, og forsterker umiddelbart bass og volum til maksimalt nivå uten forvrengning. Både lydspekteret og volumet blir merkbart forsterket med en potent lydforsterking som gjør at musikken kommer til sin rett.

 • MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-koblingen gir direkte avspilling av MP3-innhold fra bærbare mediespillere. Du kan nyte favorittmusikken med uovertruffen lydkvalitet fra lydsystemet, og i tillegg er MP3-koblingen også utrolig nyttig siden alt du trenger å gjøre, er å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet.

 • Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll gir deg et utvalg forhåndsinnstilte kontroller for Jazz, Rock, Pop og Classic, som du kan bruke til å optimere frekvensområdene for ulike musikkstiler. Hver modus bruker grafisk utjevningsteknologi til å justere lydbalansen automatisk og forbedre de viktigste lydfrekvensene i den valgte musikkstilen. Digital lydkontroll gjør det enkelt å få mer ut av musikken ved at lydbalansen finjusteres etter den typen musikk du spiller.

 • USB Direct for enkel avspilling av MP3-musikk

  USB Direct for enkel avspilling av MP3-musikk

  Takket være den fullstendige filoverførbarheten, kan du enkelt glede deg over hvor praktisk og morsomt det er å få tilgang til mer digital musikk via den innebygde USB Direct.

 • Roterbar dokk for å spille av og lade iPod/iPhone

  Roterbar dokk for å spille av og lade iPod/iPhone
 • 300 W RMS total utgangseffekt

  300 W RMS total utgangseffekt
 • Diskant- og basskontroll med enkel innstilling

  Diskant og bass er equalizer-funksjoner som styrer henholdsvis de høye og de lave lydfrekvensene. Diskanten regulerer forsterkingen av de høyeste tonene i musikken, mens bassen styrer forsterkingsnivået for de lave tonene. Ved hjelp av opp- og nedtaster kan du legge mer eller mindre vekt på høye og lave toner eller velge en flat innstilling for å høre musikken slik den ble spilt inn. Med diskant- og basskontroll kan du spille av musikken slik du liker den.

Se alle spesifikasjoner
 • Unngå overdreven bruk av apparatet med volumet høyere enn 85 desibel. Dette kan føre til hørselsskade.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i