Mini-Hi-Fi-anlegg

  Mini-Hi-Fi-anlegg

  Lidenskap for lyd

  Mini-Hi-Fi-anlegget fra Philips har en 3-CD-veksler, 30 timers avspilling uten stopp og mulighet til å rippe all musikk – fra CDer, radio og karaoke – direkte til en USB-enhet, for ubegrenset musikknytelse. I tillegg sikrer Max Sound og dynamisk bassforsterking suveren lyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Mini-Hi-Fi-anlegg

600 W, subwoofer, 3-platers veksler FWM608/12 Finn lignende produkter

Lidenskap for lyd

 • MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lydteknologi gir en umiddelbar forsterking av bassen, maksimerer volumytelsen og gir en imponerende lydopplevelse med bare ett trykk. De avanserte elektroniske kretsene kalibrerer de eksisterende lyd- og voluminnstillingene, og forsterker umiddelbart bass og volum til maksimalt nivå uten forvrengning. Både lydspekteret og volumet blir merkbart forsterket med en potent lydforsterking som gjør at musikken kommer til sin rett.

 • Dobbel forsterker for bedre kvalitetslyd

  Dobbel forsterker for bedre kvalitetslyd

  Dobbel forsterker forbedrer lydytelsen ved å redusere intermoduleringen mellom wooferen og diskanthøyttaleren, siden hver transduser drives av en egen, dedikert forsterker. Resultatet blir dype og kraftige basslyder med kraftig effekt, uten at de forstyrrer de høyeste frekvensene for mye, slik at disse forblir rene og detaljerte. Sammen med den nøyaktige designen med aktiv deling, får du bedre kontroll på fasen og frekvensområdet til hver transduser, slik at du får en mer balansert og naturlig lyd.

 • Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på Philips-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-koblingen gir direkte avspilling av MP3-innhold fra bærbare mediespillere. Du kan nyte favorittmusikken med uovertruffen lydkvalitet fra lydsystemet, og i tillegg er MP3-koblingen også utrolig nyttig siden alt du trenger å gjøre, er å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet.

 • USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  Med USB Direct-modusen er det bare å koble USB-enheten til USB-porten på Philips-enheten, så vil den digitale musikken spilles av direkte fra Philips-enheten.

 • Karaoke for sangunderholdning som aldri tar slutt

  Karaoke for sangunderholdning som aldri tar slutt

  Med karaoke-funksjonen på DVD-spilleren får du underholdning som aldri tar slutt og maksimalt ut av lyd og sang. Du kan forbedre opptreden din ved å legge til ekko-effekt på stemmen. Med tonekontrollene kan du velge den tonearten som passer din stemme best.

 • 3-platers veksler for praktisk avspilling av flere plater

  3-platers veksler for praktisk avspilling av flere plater

  Med en 3-platers veksler for musikkavspilling kan du velge mellom tre forskjellige CDer i enheten når som helst. Med denne praktiske funksjonen kan du nyte forskjellig musikk samtidig som du sparer kostbar tid på å bytte CDer ofte.

 • 600 W RMS total utgangseffekt

  Dette anlegget har en total utgangseffekt på 600 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • Rip-plus for ettrykks MP3-opptak fra flere kilder

  Med denne smarte funksjonen kan du rippe den musikken du ønsker fra CDer, kassettbånd (hvis aktuelt) eller andre enheter med en linjeinngang-tilkobling via Hi-Fi-anlegget direkte til USB-enheten og SD-kortet (hvis aktuelt) til MP3-format – uten å bruke PCen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i