Mini-Hi-Fi-anlegg for MP3

  Mini-Hi-Fi-anlegg for MP3

  Lidenskap for lyd

  Forbered deg på en fest som aldri tar slutt. Med mini-Hi-Fi-anlegget fra Philips kan du nyte rippede musikkfiler fra Hi-Fi-anlegget sammen med vennene dine. Med optimal kraftig bass og virtuell surroundlyd er livet ganske enkelt en stor, kontinuerlig konsert. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Mini-Hi-Fi-anlegg for MP3

420 W, 3-platers veksler, Ripping fra flere kilder FWM582/12 Finn lignende produkter

Lidenskap for lyd

 • 3-platers veksler for praktisk avspilling av flere plater

  3-platers veksler for praktisk avspilling av flere plater

  Med en 3-platers veksler for musikkavspilling kan du velge mellom tre forskjellige CDer i enheten når som helst. Med denne praktiske funksjonen kan du nyte forskjellig musikk samtidig som du sparer kostbar tid på å bytte CDer ofte.

 • Digital stasjonssøking med 40 forvalg for ekstra brukervennlighet.

  Digital stasjonssøking med 40 forvalg for ekstra brukervennlighet.

  Med digital radio får du flere musikkvalg for musikksamlingen på Philips-lydsystemet. Still inn stasjonen du vil ha som forvalg, trykk på og hold inne forvalgknappen for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • 3-trinns dynamisk bassforsterking for en dyp bassopplevelse

  3-trinns dynamisk bassforsterking for en dyp bassopplevelse

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å vektlegge bassen i musikken uansett volum – fra nivå én til nivå tre – med ett tastetrykk. Du kan tilpasse bassnivået som passer din stil. De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan glede deg over den samme musikken også når du senker volumet.

 • Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll gir deg et utvalg forhåndsinnstilte kontroller for Jazz, Rock, Pop og Classic, som du kan bruke til å optimere frekvensområdene for ulike musikkstiler. Hver modus bruker grafisk utjevningsteknologi til å justere lydbalansen automatisk og forbedre de viktigste lydfrekvensene i den valgte musikkstilen. Digital lydkontroll gjør det enkelt å få mer ut av musikken ved at lydbalansen finjusteres etter den typen musikk du spiller.

 • Karaoke for sangunderholdning som aldri tar slutt

  Karaoke for sangunderholdning som aldri tar slutt

  Med karaoke-funksjonen på DVD-spilleren får du underholdning som aldri tar slutt og maksimalt ut av lyd og sang. Du kan forbedre opptreden din ved å legge til ekko-effekt på stemmen. Med tonekontrollene kan du velge den tonearten som passer din stemme best.

 • Dobbel forsterker for bedre kvalitetslyd

  Dobbel forsterker for bedre kvalitetslyd

  Dobbel forsterker forbedrer lydytelsen ved å redusere intermoduleringen mellom wooferen og diskanthøyttaleren, siden hver transduser drives av en egen, dedikert forsterker. Resultatet blir dype og kraftige basslyder med kraftig effekt, uten at de forstyrrer de høyeste frekvensene for mye, slik at disse forblir rene og detaljerte. Sammen med den nøyaktige designen med aktiv deling, får du bedre kontroll på fasen og frekvensområdet til hver transduser, slik at du får en mer balansert og naturlig lyd.

 • MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lydteknologi gir en umiddelbar forsterking av bassen, maksimerer volumytelsen og gir en imponerende lydopplevelse med bare ett trykk. De avanserte elektroniske kretsene kalibrerer de eksisterende lyd- og voluminnstillingene, og forsterker umiddelbart bass og volum til maksimalt nivå uten forvrengning. Både lydspekteret og volumet blir merkbart forsterket med en potent lydforsterking som gjør at musikken kommer til sin rett.

 • 420 W RMS total utgangseffekt

  420 W RMS total utgangseffekt
 • Toveis bassrefleks-høyttalersystem for kraftig lyd

  Toveis bassrefleks-høyttalersystem for kraftig lyd
 • 60 timer med WMA-CD-musikk, eller 30 timer med MP3-CD-musikk

  60 timer med WMA-CD-musikk, eller 30 timer med MP3-CD-musikk
 • Incredible Surround™ for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround er en lydteknologi fra Philips som forstørrer lydfeltet dramatisk, slik at du blir omgitt av lyden fra alle kanter. Med den nyeste teknologien for elektronisk faseforskyvning blander Incredible Surround lyder fra venstre og høyre på en slik måte at den utvider den virtuelle avstanden mellom de to høyttalerne. Denne avstanden forbedrer stereoeffekten dramatisk og gir en mer naturlig lyddimensjon. Med Incredible Surround kan du nyte fullstendig surround-lyd med større dybde og bredde, uten bruk av ekstra høyttalere.

 • Ripp musikk fra CDer, radio og karaoke til en USB-enhet

  Med denne smarte funksjonen kan du enkelt lytte til all musikken på Hi-Fi-anlegget direkte fra den bærbare MP3-spilleren. Du ripper ganske enkelt karaoke og den musikken du ønsker, fra CDer, kassetter, radioprogrammer eller linje-inn-musikk fra systemet og direkte til USB-enheten. Lagre favorittkassettene og konverter innholdet til MP3-format – uten å bruke PCen. Du kan også forhåndsinnstille timeropptak av favorittradioprogrammet på anlegget, og det tas automatisk opp på USB-enheten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i