Mini-Hi-Fi-anlegg

  Mini-Hi-Fi-anlegg

  MP3-avspilling gir en stor lydopplevelse

  Oppfyll alle dine musikkbehov med dette FWM35 mini-Hi-Fi-anlegget for MP3 med utrolig rik lyd samt friheten til å nyte 30 timer med favorittmusikken din på MP3-CD. Anlegget er intuitivt og brukervennlig, og det er en ren nytelse å bruke! Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

MP3-avspilling gir en stor lydopplevelse

 • 30 timer MP3-CD-musikkavspilling

  30 timer MP3-CD-musikkavspilling

  MP3 står for MPEG 1 Audio layer-3. MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lyden i særlig grad. MP3 gir rask og enkel overføring av lydfiler, og har blitt standard lydkomprimeringsformat på Internett.

 • 3-platers veksler for praktisk avspilling av flere plater

  3-platers veksler for praktisk avspilling av flere plater

  Med en 3-platers veksler for musikkavspilling kan du velge mellom tre forskjellige CDer i enheten når som helst. Med denne praktiske funksjonen kan du nyte forskjellig musikk samtidig som du sparer kostbar tid på å bytte CDer ofte.

 • 3-trinns dynamisk bassforsterking for en dyp bassopplevelse

  3-trinns dynamisk bassforsterking for en dyp bassopplevelse

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å vektlegge bassen i musikken uansett volum – fra nivå én til nivå tre – med ett tastetrykk. Du kan tilpasse bassnivået som passer din stil. De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan glede deg over den samme musikken også når du senker volumet.

 • Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll gir deg et utvalg forhåndsinnstilte kontroller for Jazz, Rock, Pop og Classic, som du kan bruke til å optimere frekvensområdene for ulike musikkstiler. Hver modus bruker grafisk utjevningsteknologi til å justere lydbalansen automatisk og forbedre de viktigste lydfrekvensene i den valgte musikkstilen. Digital lydkontroll gjør det enkelt å få mer ut av musikken ved at lydbalansen finjusteres etter den typen musikk du spiller.

 • Toveis bassrefleks-høyttalersystem for kraftig lyd

  Toveis bassrefleks-høyttalersystem for kraftig lyd
 • 60 W RMS total utgangseffekt

  Dette anlegget har en total utgangseffekt på 60 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i