Mini-Hi-Fi-anlegg

  Energy Star

  Mini-Hi-Fi-anlegg

  MP3-CD-avspilling

  Fyll alle dine musikkbehov med dette FWM139 mini-Hi-Fi-systemet med god lyd og 10 timer MP3-CD-musikk. Du kommer til å sette pris på hvor enkelt det er å betjene. Len deg tilbake, slapp av og nyt musikken slik du vil, når du vil!. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

MP3-CD-avspilling

 • 10 timer med MP3-CD-musikk

  10 timer med MP3-CD-musikk

  MP3 står for MPEG 1 Audio layer-3. MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lyden i særlig grad. MP3 gir rask og enkel overføring av lydfiler, og har blitt standard lydkomprimeringsformat på Internett.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll gir deg et utvalg forhåndsinnstilte kontroller for Jazz, Rock, Pop og Classic, som du kan bruke til å optimere frekvensområdene for ulike musikkstiler. Hver modus bruker grafisk utjevningsteknologi til å justere lydbalansen automatisk og forbedre de viktigste lydfrekvensene i den valgte musikkstilen. Digital lydkontroll gjør det enkelt å få mer ut av musikken ved at lydbalansen finjusteres etter den typen musikk du spiller.

 • Toveis bassrefleks-høyttalersystem for kraftig lyd

  Toveis bassrefleks-høyttalersystem for kraftig lyd
 • AM/FM-tuner for en god radioopplevelse

  AM/FM-tuner for en god radioopplevelse
 • Stereokassettspiller

  Stereokassettspiller
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i