Bærbar MP3-CD-spiller

  Bærbar MP3-CD-spiller

  Slank MP3-CD-spiller

  Den utrolig lekre eXp3483 MP3-CD-spilleren med FM-radio gir deg 45 timer med uavbrutt MP3- og WMA-musikk. Se artist- og sanginformasjon via LCD-fjernkontrollen og lad den opp i en separat batterilader.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Slank MP3-CD-spiller

med FM-radio og batterilader

 • MP3- og WMA-avspilling

  MP3- og WMA-avspilling

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på GoGear-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • 200-sekunders Magic ESP™

  200-sekunders Magic ESP™

  Magic Electronic Skip Protection™ er en praktisk funksjon som sørger for forstyrrelsesfri gjengivelse av musikk, selv når MP3-CD-spilleren utsettes for støt mens du jogger eller er i bevegelse. Enheten med Magic Electronic Skip Protection™ har en intelligent elektronisk buffer som kan lagre ulike musikkformater som MP3, WMA og CDDA. Bufferen justerer både innholdet og laserrotasjonshastigheten automatisk for å garantere uavbrutt musikklytting.

 • Digital dynamisk bassforsterking gir optimert bass ved alle volumer

  Digital dynamisk bassforsterking gir optimert bass ved alle volumer

  Digital dynamisk bassforsterking er en intelligent bassforsterker som gir maksimal bassforsterking ved høye volumer uten lydforvrenging, og ved lave volumer uten at det går ut over de laveste frekvensene. Teknologisk avansert elektronikk overvåker konstant volum og bassnivåer og kalibrerer begge nøyaktig for å hindre lydforvrengning. Digital dynamisk bassforsterking gjør det dermed mulig å nyte en overlegen basstone, uansett volum.

 • Spill CD-, CD-R- og CD-RW-plater

  Philips er kjent for å lage produkter som er kompatible med mange plater som er tilgjengelige på markedet. Med dette lydsystemet kan du glede deg over musikk fra CD, CD-R og CD-RW. Én CD kan inneholde opptil 10 timer med musikk. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) betyr at lydsystemet kan spille av både CD-Recordable-plater (CD-R) og CD-Rewritable-plater (CD-RW). CD-R-plater kan du ta opp på én gang, og deretter kan de spilles på alle CD-spillere, mens CD-RW-plater kan du ta opp på flere ganger, og de kan bare spilles av på kompatible CD-spillere.

 • Kompakt og praktisk ladeholder

  Lad CD-spilleren ved å bare plassere den på denne kompakte og bærbare ladeholderen. Den får plass på skrivebordet og kan plasseres hvor som helst. Når du kobler AC/DC-adapteren til ladeholderen, lyser LED-indikatoren rødt for å angi at CD-spilleren lades. Når de oppladbare batteriene i spilleren er fulladet, lyser LED-indikatoren grønt. Nå er spilleren fulladet slik at du kan fortsette å lytte til musikken din.

Se alle spesifikasjoner
 • Batterilevetiden varierer etter bruk og innstillinger.
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Basert på 64 kbps WMA-koding.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i