Bærbar CD-spiller

  Bærbar CD-spiller

  Slank MP3-CD-spiller

  eXp3361 appellerer med sin utforming til de unge og trendy, og den er et utmerket valg for enkel og problemfri MP3-CD-avspilling. Disse slanke og kompakte spillerne viser artist- og låtinformasjon på en LCD-skjerm slik at du får mest mulig ut av musikkopplevelsen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Slank MP3-CD-spiller

Punktmatrise LCD-skjerm for iD3-tag

 • 200-sekunders Magic ESP™

  200-sekunders Magic ESP™

  Magic Electronic Skip Protection™ er en praktisk funksjon som sørger for forstyrrelsesfri gjengivelse av musikk, selv når MP3-CD-spilleren utsettes for støt mens du jogger eller er i bevegelse. Enheten med Magic Electronic Skip Protection™ har en intelligent elektronisk buffer som kan lagre ulike musikkformater som MP3, WMA og CDDA. Bufferen justerer både innholdet og laserrotasjonshastigheten automatisk for å garantere uavbrutt musikklytting.

 • Digital dynamisk bassforsterking gir optimert bass ved alle volumer

  Digital dynamisk bassforsterking gir optimert bass ved alle volumer

  Digital dynamisk bassforsterking er en intelligent bassforsterker som gir maksimal bassforsterking ved høye volumer uten lydforvrenging, og ved lave volumer uten at det går ut over de laveste frekvensene. Teknologisk avansert elektronikk overvåker konstant volum og bassnivåer og kalibrerer begge nøyaktig for å hindre lydforvrengning. Digital dynamisk bassforsterking gjør det dermed mulig å nyte en overlegen basstone, uansett volum.

 • Spill CD-, CD-R- og CD-RW-plater

  Philips er kjent for å lage produkter som er kompatible med mange plater som er tilgjengelige på markedet. Med dette lydsystemet kan du glede deg over musikk fra CD, CD-R og CD-RW. Én CD kan inneholde opptil 10 timer med musikk. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) betyr at lydsystemet kan spille av både CD-Recordable-plater (CD-R) og CD-Rewritable-plater (CD-RW). CD-R-plater kan du ta opp på én gang, og deretter kan de spilles på alle CD-spillere, mens CD-RW-plater kan du ta opp på flere ganger, og de kan bare spilles av på kompatible CD-spillere.

 • ID3 Tag-støtte for sporinformasjon ved avspilling av CDer

  Spillere med ID3 Tag-støtte har en LCD-skjerm som viser tekstinformasjon om artistnavn og tittel på sporet som spilles av, slik at du enkelt kan identifisere sangene på spilleren. De viser informasjon både numerisk og som tekst i et lesevennlig format, slik at du enkelt kan se hvem som spiller, og hva sangen heter. Med ID3 Tag-støtte kan du raskt og enkelt navigere gjennom et stort antall filer på en MP3- eller WMA-CD.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i