Bærbar MP3-CD-spiller

  Bærbar MP3-CD-spiller

  Nyt MP3-musikk uten avbrudd

  Finn rytmen med eXp2540 MP3-CD-spilleren og nyt 10 timer med avbruddsfri musikk på én MP3-CD. eXp2540 er en klassisk favoritt som leveres med LCD-skjerm og er det riktige valget for enkel bruk og problemfrie musikkopplevelser på farten Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar MP3-CD-spiller

MP3-CD-avspilling EXP2540/02 Finn lignende produkter

Nyt MP3-musikk uten avbrudd

 • 100-sekunders Magic ESP™

  100-sekunders Magic ESP™

  Magic Electronic Skip Protection™ er en praktisk funksjon som sørger for forstyrrelsesfri gjengivelse av musikk, selv når MP3-CD-spilleren utsettes for støt mens du jogger eller er i bevegelse. Enheten med Magic Electronic Skip Protection™ har en intelligent elektronisk buffer som kan lagre ulike musikkformater som MP3 og WMA. Bufferen justerer både innholdet og laserrotasjonshastigheten automatisk for å garantere uavbrutt musikklytting.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Lytt til over 10 timer musikk på én MP3-CD

  Lytt til over 10 timer musikk på én MP3-CD
 • Spill CD-, CD-R- og CD-RW-plater

  Philips er kjent for å lage produkter som er kompatible med mange plater som er tilgjengelige på markedet. Med dette lydsystemet kan du glede deg over musikk fra CD, CD-R og CD-RW. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) betyr at lydsystemet kan spille av både CD-Recordable-plater (CD-R) og CD-Rewritable-plater (CD-RW). CD-R-plater kan du ta opp på én gang, og deretter kan de spilles på alle CD-spillere, mens CD-RW-plater kan du ta opp på flere ganger, og de kan bare spilles av på kompatible CD-spillere.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i