Fidelio

Philips Fidelio

Trådløse hjemmekinohøytalere med surroundlyd

  Philips Fidelio

  Trådløse hjemmekinohøytalere med surroundlyd

  Fra stereo til surroundlyd på sekunder

  Philips Fidelio E6 trådløse hjemmekinohøyttalere skaper surroundlyd via høyttalere og en subwoofer som kan tas av. En tilpasset senterhøyttaler sørger for god stemmeklarhet. Med Google Cast og Spotify Connect får du sømløs musikkavspilling. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio Trådløse hjemmekinohøytalere med surroundlyd

5.1-kanals trådløs surroundlyd, Google Cast og Spotify Connect, HDMI 4K-2K, Romkalibrering E6/12 Finn lignende produkter

Fra stereo til surroundlyd på sekunder

med Google Cast™ og Spotify Connect

 • Surround på forespørsel – avtakbare trådløse surroundhøyttalerne

  Surround på forespørsel – avtakbare trådløse surroundhøyttalerne

  La deg omslutte av enestående surroundlyd når du vil. Bare ta av de trådløse surroundhøyttalerne fra den venstre og høyre hovedhøyttaleren, og plasser dem bak i rommet for å få en flerkanals surroundlydopplevelse når du spiller spill eller ser på film. Når du er ferdig, setter du høyttalerne tilbake for å bruke dem til musikk og TV-programmer. Det er ingen nettverksforstyrrelser når du bruker patentert trådløs lydteknologi med surroundhøyttalere som opererer på en unik frekvens. Resultatet er et fullstendig trådløst surroundsystem med tapsfri lydkvalitet for både musikk og filmer.

 • Dedikert senterhøyttaler for overlegen stemmeklarhet

  Dedikert senterhøyttaler for overlegen stemmeklarhet

  En senterhøyttaler som er spesielt dedikert til talefrekvenser, fester tale til midt på skjermen. Dette gir forbedret taleplassering og klarhet, slik at du blir mer oppslukt av filmer.

 • Romkalibrering

  Romkalibrering

  En avansert funksjon for romkalibrering utviklet av våre unike og innovative forskere, balanserer lyden så mye det er mulig, uavhengig av hvor i rommet du har plassert de bakre høyttalerne. Når denne funksjonen er aktivert, bruker den et spesialutviklet tonesignal for å finne begge de bakre høyttalerne. Deretter brukes denne informasjonen til å finne den beste lydbalansen i henhold til plasseringen av høyttalerne og justere lyden til hver høyttaler etter dette. Dette resulterer i balansert lyd selv når høyttalerne ikke er plassert ideelt.

 • Enkelt å sende musikk fra telefonen til høyttaleren med Google Cast

  Enkelt å sende musikk fra telefonen til høyttaleren med Google Cast

  Få sømløs avspilling av høy kvalitet med musikkappene du liker best. Denne lydplanken har innebygd Google Cast, slik at du kan caste musikkappene du liker best, fra enheten din til høyttalerne. Du kan caste fra iPhone®, iPad®, Android-telefon og -nettbrett, bærbar Mac®- og Windows®-PC eller Chromebook.

 • Philips companion-app for enkel nettverksoppsett

  Philips companion-app for enkel nettverksoppsett

  Bruk Philips HCWeSet Manager-appen til å konfigurere og koble de nye høyttalerne til det trådløse hjemmenettverket for å få høy lydkvalitet og sømløs avspilling fra favorittappene dine*. *Du må installere appen for nettverksoppsett, i tillegg til tjeneste- og personvernerklæringen før du kan caste musikk trådløst fra musikkappene. *Du må ha Spotify Premium for å kunne caste musikk fra Spotify.

 • Spotify Connect for en enkel, brukervennlig app

  Spotify Connect for en enkel, brukervennlig app

  Med Spotify Connect kan du enkelt finne og spille av musikk i ethvert rom i huset ved å bruke smartenheten som fjernkontroll. Direkte Spotify-tilkobling gjør det mulig å spille av musikk rett fra skyen, slik at smartenheten kan brukes til telefonsamtaler, videoer eller utenfor rekkevidde uten å forstyrre musikkavspillingen. Dette er dessuten mer batterivennlig da musikken krever mindre strøm. Du har tilgang til alle de flotte Spotify-funksjonene fra ferdige spillelister til den høye samplingfrekvensen – alt du trenger for å oppdage ny musikk og lytte til det du liker.

 • HDMI 4K2K-gjennomstrømming for UHD-innhold

  HDMI 4K2K-gjennomstrømming for UHD-innhold

  HDMI 4K2K omfatter HDMI 1.4-standarden. Dette muliggjør støtte for videoinnhold med svært høy oppløsning (UHD). For øyeblikket er dette 4K, som på sitt beste består av 4096 x 2160 piksler, eller fire ganger så stort som standard 1080p HD-visning. Termen dekker en noe lavere 4K-oppløsning på 3840 x 2160 piksler. Begge formatene støttes via HDMI 1.4 4K-skjermer og sørger for at avanserte hjemmekinosystemer stiller i samme klasse som mange kommersielle kinoer. Med denne standarden som integrert er høyttalerne klare for 4K-TV-ene som vil komme på markedet.

 • Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  En innebygd Dolby Digital-dekoder fjerner behovet for en ekstern dekoder ved å behandle alle de seks kanalene for lydinformasjon, for å gi en surround-lydopplevelse og en forbløffende naturlig følelse av atmosfære og dynamisk realisme. Dolby Pro Logic II gir deg fem kanaler med surround-behandling fra en hvilken som helst stereokilde.

 • Førsteklasses soft dome-diskanthøyttalere for Crystal Clear Sound

  Førsteklasses soft dome-diskanthøyttalere for Crystal Clear Sound

  Med Philips' Crystal Clear Sound kan du nå skille ut og sette pris på hver lille lyddetalj, slik det er meningen de skal høres, og slik artisten eller regissøren ville at du skulle høre dem. Crystal Clear Sound gjengir lydkilden – enten det er en actionfilm, en musikal eller en liveforestilling – ærlig, presist og uten forvrenginger. Philips' hjemmekinoanlegg med Crystal Clear Sound holder lydbehandlingen på et minimum, slik at renheten i det originale lydinnholdet bevares. Resultatet er en riktigere lyd.

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth-enheter enkelt med One-Touch NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en høyttaler med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på høyttaleren, starte Bluetooth-paring og begynne å streame musikk.

 • 5.1-flerkanalslyd for svært oppslukende surroundlyd

  E6 har 5.1-kanals lyd og seks innebygde forsterkere som leverer topp lydkvalitet. Dette 5.1-kanalers systemet bruker de samme høyttalerkanalene og den samme konfigurasjonen, med fronthøyttalere til venstre og høyre side, en senterhøyttaler, to surroundhøyttalere og en subwoofer. Det støtter Dolby Digital Pro Logic 2.

 • Frittstående bærbare høyttalere med stereoparing

  Begge de avtakbare Philips Fidelio E6-høyttalerne har en uavhengig Bluetooth-modul, noe som gjør dem helt frittstående. Dette betyr at de kan tas med overalt, hjemme eller ute, slik at du har glede av total musikalsk frihet. Hver bærbare høyttaler leverer kraftig lyd uansett hvor den er. Den kan fungere som en enkeltstående Bluetooth-høyttaler eller være en del av et par trådløse stereohøyttalere med Bluetooth.

Se alle spesifikasjoner
 • Denne høyttaleren krever at du har en Spotify Premium-konto.
 • Musikktilgjengeligheten avhenger av landet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til det aktuelle musikk-nettstedet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i