DVD-spiller/-opptaker

  DVD-spiller/-opptaker

  Opplev magien med DVD-innspilling!

  Takket være i.LINK kan du nå kopiere favorittbåndene fra videokameraet med perfekt digital bilde- og lydkvalitet slik at de holder hele livet

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Opplev magien med DVD-innspilling!

 • i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.Link, også kjent som IEEE 1394 og FireWire, overfører alle lyd- og bildesignaler gjennom samme kabel digitalt, uten at kvaliteten på bilde og lyd blir dårligere. Med i.Link digital videoinngang kan du kopiere hjemmevideoer med den opprinnelige digitale bildekvaliteten.

 • Spill inn opptil 8 timer på en enkeltsidig DVD+R/RW-plate

  Med 8-timers opptaksmodus, som er tilgjengelig på enkelte DVD-opptakermodeller, kan du spille inn opptil 8 timer med video på en enkeltsidig DVD+R/RW-plate.

 • RGB-inngang for best analog-til-digital-opptak fra set-top-boks

  RGB-komponentvideo er den koblingsstandarden for analog video som gir best kvalitet – skarpere enn S-video og komposittvideo. Philips' DVD-opptakere kan spille inn direkte fra RGB-kilder som for eksempel satellittmottakere.

 • 2.0 Dolby Digital-koding for kvalitetsinnspilling av lyd

  Dolby Digital er en avansert digital lydkodingsteknologi som brukes på alle DVD-videoplater. Philips' DVD-opptakere lagrer lyd i det samme formatet, slik at de er fullstendig kompatible med alle DVD-spillere. Kvaliteten er bedre enn på en analog videospiller.

 • DVDene kan spilles av på vanlige DVD-spillere og -stasjoner

  DVD-opptakere kan spille av vanlige DVD-videoplater. Det er imidlertid like viktig at DVD+R- og DVD+RW-plater som du spiller inn, kan spilles av på eksisterende DVD-videospillere.

 • Indeksskjermbilde er en DVD-meny som er laget på en DVD-plate

  Indeksskjermbildet er en DVD-meny som opprettes på alle DVD+R/RW-plater, som også kan vises på vanlige DVD-spillere. Det gir deg oversikt over og enkel tilgang til innholdet på platen og mulighet for å navigere deg frem til ønsket opptak og vise det.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i