Fidelio

Philips Fidelio

lydanlegg med dokkingstasjon

  Philips Fidelio

  lydanlegg med dokkingstasjon

  Mektig trådløs lyd

  Omslutt deg med Hi-Fi-lyd med Philips Fidelio-lydtårn. Du kan streame musikk trådløst via Bluetooth® med aptX og AAC, og spille CD-er, iPod eller iPhone med Philips DualDock. Med bare to høyttalere får du lyd som fyller hele rommet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio lydanlegg med dokkingstasjon

Bluetooth® aptX og ACC DTM9030/10 Finn lignende produkter

Mektig trådløs lyd

Lidenskap for lyd

 • 160 W RMS total utgangseffekt

  160 W RMS total utgangseffekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  Med USB Direct-modusen er det bare å koble USB-enheten til USB-porten på Philips-enheten, så vil den digitale musikken spilles av direkte fra Philips-enheten.

 • MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-koblingen gir direkte avspilling av MP3-innhold fra bærbare mediespillere. Du kan nyte favorittmusikken med uovertruffen lydkvalitet fra lydsystemet, og i tillegg er MP3-koblingen også utrolig nyttig siden alt du trenger å gjøre, er å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet.

 • DualDock for å lade og spille på iPod/iPhone (Lightning og 30-pinners)

  DualDock for å lade og spille på iPod/iPhone (Lightning og 30-pinners)

  DualDock er laget for å blande stilig utforming med tilkobling til Apple-enheter via Lightning-kontakt og 30-pinners kontakt. Den spretter ut når du trenger kontaktene, og fungerer som et stativ for iPhone/iPod.

 • Gulvhøyttalere for ideell musikkgjengivelse

  Gulvhøyttalere for ideell musikkgjengivelse

  Fidelio-lydtårn er gulvhøyttalere som gir riktig mengde av akustisk volum for å skape en fyldig, plettfri lyd. De kombinerer de presise mellomtonene fra en tradisjonell toveis høyttalerutforming med utvidet bass for å utfylle bunnen av lydspekteret, noe som gjør at de passer perfekt til utsøkt musikkgjengivelse.

 • Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på Philips-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Spille av musikk via trådløs Bluetooth®-teknologi og aptX®

  Spill musikk fra mobiltelefonen og PC-en via trådløs Bluetooth®-teknologi og aptX®

 • Unik tårndesign som passer til din livsstil

  Sound Tower er laget for å gi bred og omsluttende lyd som fyller rommet, fra en stilig og plassbesparende utforming. Utformingen er stilig og moderne, og passer i interiøret i alle hjem.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i