Fidelio

Philips Fidelio

lydanlegg med dokkingstasjon

  Philips Fidelio

  lydanlegg med dokkingstasjon

  Mektig lyd

  Hør på musikk via trådløs Bluetooth®-streaming i høy kvalitet, CD-avspilling, tilkobling for iPod, iPad og iPhone med DualDock eller koble en enhet til AUX-inngangen. Dette altomsluttende 3.1-systemet er alt du trenger for å spille av kraftig lyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio lydanlegg med dokkingstasjon

Bluetooth® DTM5096/12 Finn lignende produkter

Mektig lyd

Lidenskap for lyd

 • Ren digital lydbehandlingsteknologi for best mulig lyd

  Ren digital lydbehandlingsteknologi for best mulig lyd

  Avansert ren digital lydbehandlingsteknologi gir enormt overlegen lydytelse sammenlignet med den tradisjonelle analoge lydbehandlingsteknologien man finner i dokkingspillere som bruker en analog lydutgang fra en iPod/iPhone. Ved å bruke iPoden/iPhonens digitale lydutgang og digital behandling i alle deler av prosessen, får man et mye bedre signal-til-støy-forhold. Resultatet er uovertruffen klar lyd i perfekt balanse.

 • 200 W RMS total utgangseffekt

  200 W RMS total utgangseffekt

  Dette anlegget har en total utgangseffekt på 200 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

 • USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  Med USB Direct-modusen er det bare å koble USB-enheten til USB-porten på Philips-enheten, så vil den digitale musikken spilles av direkte fra Philips-enheten.

 • Digital FM-stasjonssøking med forvalg

  Digital FM-stasjonssøking med forvalg

  Med digital FM-radio får du ekstra musikkvalg for musikksamlingen på Philips-lydsystemet. Still inn stasjonen du vil ha som forvalg, trykk på og hold inne forvalgknappen for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Lyd inn for bærbar avspilling av musikk

  Lyd inn for bærbar avspilling av musikk

  Lyd inn-koblingen gir direkte avspilling av Lyd inn-innhold fra bærbare mediespillere. Du kan nyte favorittmusikken med uovertruffen lydkvalitet fra lydsystemet, og i tillegg er Lyd inn-koblingen også utrolig nyttig siden alt du trenger å gjøre, er å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet.

 • DualDock for å lade og spille av Apple-enheter (Lightning og 30-pinners)

  DualDock for å lade og spille av Apple-enheter (Lightning og 30-pinners)

  Den nyskapende Philips DualDock med Lightning- og 30-pinners kontakt kan lade og spille av alle Apple-enheter. Den er laget både med tanke på et stilig utseende og enkel funksjonalitet, og du kan veksle mellom kontaktene på et blunk. Nyt favorittlåtene dine uansett hvilken Apple-enhet du vil bruke.

 • LivingSound for bredere, omsluttende stereolyd

  LivingSound for bredere, omsluttende stereolyd

  Philips' patentanmeldte LivingSound utvider lyden, slik at du kan nyte klangfull og mektig musikk på et stort område (og ikke bare på det mest ideelle lyttestedet i rommet). Ved å kombinere forskjellige lydprosesser gjenskaper LivingSound fyldigheten og de romlige detaljene ved lyden som ofte blir borte i et kompakt stereosystem. Resultatet er et ideelt lyttested – som er større enn forventet, og lyd som er utbredt og jevnt distribuert i rommet. Nå er ikke musikknytelsen lenger begrenset til det vanlige smale området. Nyt optimal stereolyd i et større område.

 • Spill MP3-CD, CD og CD-R/RW

  Spill MP3-CD, CD og CD-R/RW

  MP3 står for MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3"). MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lyden i særlig grad. MP3 gir rask og enkel overføring av lydfiler, og har blitt standard lydkomprimeringsformat på Internett.

 • Unik tårndesign som passer til din livsstil

  Unik tårndesign som passer til din livsstil.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i