Fidelio

Philips Fidelio

Primo dokkinghøyttaler

  Philips Fidelio

  Primo dokkinghøyttaler

  Opplev fullstendig lydgjengivelse

  Denne Philips Fidelio DS9/10-dokkinghøyttaleren stiller i en klasse for seg med den uslåelige designen og lydkvaliteten. Musikk fra iPod Touch, iPhone og iPad spilles av med full gjengivelse, takket være materialet i naturlig tre og de førsteklasses komponentene. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio Primo dokkinghøyttaler

for iPod/iPhone/iPad DS9/10 Finn lignende produkter

Opplev fullstendig lydgjengivelse

med denne dokkinghøyttaleren

 • SoundCurve for enestående og krystallklar lyd

  SoundCurve for enestående og krystallklar lyd

  Det nøye utformede, kurvede baksidedekselet på denne dokkinghøyttaleren fra Philips har en effektiv, akustisk struktur for lydgjengivelse. Den rene kurven øker stivheten i høyttalerkabinettet, noe som dramatisk reduserer intern resonans og fjerner lydvibrasjon og -forvrenging. Du kan glede deg over enestående og krystallklar lyd fra flotte høyttalere.

 • Ren digital behandling gir rent signal gjennom lydkjeden

  Ren digital behandling gir rent signal gjennom lydkjeden

  De fleste dokkinghøyttalere bruker den analoge utgangen på iPod, iPhone eller iPad og konverterer deretter tilbake til digitalt, noe som resulterer i ekstra støy og tap av detaljer. Ved hjelp av den digitale utgangen på spilleren opprettholder høyttaleren integriteten til musikksignalet, noe som resulterer i høyere signal-til-støy og bedre oppløsning.

 • FullSound forbedrer lyddetaljer og gir en fyldig og kraftig lyd

  FullSound forbedrer lyddetaljer og gir en fyldig og kraftig lyd

  Philips' egenutviklede FullSound-teknologi bruker siste generasjon digital signalbehandling for å gi en fullstendig nøyaktig gjengivelse av musikken. Musikkinnholdet blir dynamisk analysert og optimalisert slik at du får oppleve musikk med fantastiske detaljer og varme.

 • Bassrefleksdesign for dyp, presis bassgjengivelse

  Bassrefleksdesign for dyp, presis bassgjengivelse

  Bassrefleksen med akustisk last bruker et bassrør som er justert til det akustiske volumet i høyttalerkabinettet for å gjengi dyp bass fra kompakte kabinetter. Det nøye utformede og profilerte bassrøret hjelper luftstrømmen og gir en dyp og slagkraftig bass, selv ved høyt volum, og reduserer luftturbulens som kan føre til forvrengning.

 • SoundStudio-app for full kontroll over lydinnstillinger

  SoundStudio-app for full kontroll over lydinnstillinger

  Hør på musikken akkurat slik du vil ha den nå. SoundStudio gir deg kraften fra musikken i hendene dine. Det gjør at du kan endre alle aspektene ved lyden med iPhone og intuitive og enkle kontroller. Nå kan du finjustere, skreddersy og lage din egen lydopplevelse og gi nytt liv til favorittsangene dine. SoundStudio gjør også at du kan lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden, noe som utvider musikkopplevelsen din enda mer.

 • AUX-inngang for enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter

  AUX-inngang for enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter

  Tilkoblingen til AUX-inngangen gjør det mulig med direkte avspilling av MP3-innhold fra bærbare mediespillere. I tillegg til at du kan kose deg med favorittmusikken i den overlegne lydkvaliteten du får fra høyttaleren, er tilkoblingen til AUX-inngangen også svært praktisk siden du bare trenger å plugge den bærbare MP3-spilleren til høyttaleren.

 • Soft-dome diskanthøyttaler for detaljert og naturlig lyd

  Dette er en toveis Hi-Fi-høyttaler med soft-dome-diskanthøyttaler. Dome-diskanthøyttalere ble utviklet av Philips tidlig på 60-tallet og har i løpet av de siste 50 årene utviklet seg til å bli den foretrukne løsningen for hi-fi-høyttalerkabinetter. Soft dome-diskanthøyttalere gir en detaljert og naturlig lyd, uten skarpe lyder eller forvrengning, og de gir deg den fulle detaljrikdommen fra opptakene.

 • 50 W RMS total utgangseffekt

  Denne Philips-høyttaleren har en total utgangseffekt på 50 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i