dokkinghøyttaler

  dokkinghøyttaler

  Opplev fullstendig lydgjengivelse

  Denne dokkinghøyttaleren leverer lyd som er tro mot originalen, og lar deg nyte musikken fullt ut. Den pene dokkingstasjonen er produsert i samme slags aluminium som brukes i fly, og gir deg magiske lydopplevelser hjemme.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Opplev fullstendig lydgjengivelse

Lidenskap for lyd

 • Høyttalerelementer for hi-fi-entusiaster for autentisk lydgjengivelse

  Høyttalerelementer for hi-fi-entusiaster for autentisk lydgjengivelse

  Philips dokkinghøyttaler har en ringradiator diskanthøyttaler – en transduser av høy kvalitet brukt i Hi-Fi-høyttalerkonsepter – som kombinerer optimal høyfrekvensgjengivelse med fantastisk nøyaktighet og detaljrikdom. Forvrengninger reduseres til det minimale, slik at de minste nyansene i musikken blir fullstendig gjengitt.

 • Nøyaktig justerte basspiper for dyp, tett bassgjengivelse

  Nøyaktig justerte basspiper for dyp, tett bassgjengivelse

  Det store akustiske volumet på 3L, som er tilordnet hver woofer, er plassert perfekt i forhold til nøyaktig justerte basspiper, som sender lyden bakover, for å gi en imponerende og tett bassytelse fra en så kompakt høyttaler. Resultatet er enestående realisme og en oppslukende lydopplevelse.

 • SoundCurve for enestående og krystallklar lyd

  SoundCurve for enestående og krystallklar lyd

  Det nøye utformede, kurvede baksidedekselet på denne dokkinghøyttaleren fra Philips har en effektiv, akustisk struktur for lydgjengivelse. Den rene kurven øker stivheten i høyttalerkabinettet, noe som dramatisk reduserer intern resonans og fjerner lydvibrasjon og -forvrenging. Du kan glede deg over enestående og krystallklar lyd fra flotte høyttalere.

 • Ren digital lydbehandlingsteknologi for best mulig lyd

  Ren digital lydbehandlingsteknologi for best mulig lyd

  Avansert ren digital lydbehandlingsteknologi gir enormt overlegen lydytelse sammenlignet med den tradisjonelle analoge lydbehandlingsteknologien man finner i dokkingspillere som bruker en analog lydutgang fra en iPod/iPhone. Ved å bruke iPoden/iPhonens digitale lydutgang og digital behandling i alle deler av prosessen, får man et mye bedre signal-til-støy-forhold. Resultatet er uovertruffen klar lyd i perfekt balanse.

 • Nærhetssensor for å aktivere bakbelyst kontrollpanel

  Nærhetssensor for å aktivere bakbelyst kontrollpanel

  På de fleste avanserte lydapparatene kan skjermen slås av, slik at du kan nyte musikken fullt ut, og slik at strømmen kan fokuseres på lydgjengivelse. Med nærhetssensoren får du også dette. Når du beveger deg vekk, dimmes de belyste funksjonstastene automatisk. Når hånden din nærmer seg, lyser funksjonsknappene opp slik at du kan kontrollere musikken din uten problemer.

 • Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Denne gratis appen legger en rekke eksklusive, morsomme funksjoner til på dokkinghøyttaleren. Du kan se værvarsel, klokkeslett og til og med bruke favorittbildene dine som bakgrunn. Med DockStudio kan du også lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden. Flere oppdateringer til skallstiler og nye funksjoner kommer snart.

 • Passiv deling for gjengivelse av et fullstendig lydspekter

  Passiv deling for gjengivelse av et fullstendig lydspekter

  Design med passiv deling gjør det mulig å høre hver eneste note tydelig slik at musikken fremstår som utrolig ren, naturlig og komplett. Gjennom komplisert teknologi blir hver del av det fullstendige spekteret av lydfrekvenser separert og sendt til de aktuelle driverne. Signaler som ligger utenfor frekvensområdet for et høyttalerelement, blir ikke sendt, slik at lydkvaliteten blir betydelig forbedret og nivået av forvrengning reduseres betraktelig. Sammen med elektroniske komponenter av høy kvalitet sørger passiv deling for å levere lyd som er sammenhengende, kompromissløs og tro mot originallyden.

 • Dokking av iPod/iPhone/iPad, til og med når den er i etuiet

  Dokking av iPod/iPhone/iPad, til og med når den er i etuiet

  Den innskyvbare dokkingporten med smart design på denne Philips-høyttaleren passer til alle typer iPod eller iPhone uten behov for spesialadaptere. Den fungerer til og med sammen med de fleste beskyttelsesetuier – bare dokk iPod eller iPhone som den er. Nå kan du virkelig nyte musikken din uten problemer.

 • Utformet for å passe til iPod/iPhone/iPad

  Sett iPod, iPhone eller iPad i dokkingstasjonen, og den ser bra ut. Ta av enheten, og den er fortsatt en skjønn, liten sak. I motsetning til andre dokkingstasjoner er denne Fidelio-dokkingstasjonen utformet for å se flott ut, uansett om det står en enhet i dokkingstasjonen eller ikke. Med denne elegante dokkingstasjonen vil folk kaste et ekstra blikk på hyllen eller skrivebordet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i