dokkinghøyttaler

  dokkinghøyttaler

  Opplev fullstendig lydgjengivelse

  Philips' dokkinghøyttaler gir deg en komplett musikkopplevelse. Den er bygd med førsteklasses komponenter og naturlig tre og gir deg en fullstendig lydgjengivelse fra iPod/iPhone/iPad, slik at du får en autentisk lydopplevelse som er tro mot den opprinnelige musikken. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Opplev fullstendig lydgjengivelse

Lidenskap for lyd

 • Passiv deling for gjengivelse av et fullstendig lydspekter

  Passiv deling for gjengivelse av et fullstendig lydspekter

  Design med passiv deling gjør det mulig å høre hver eneste note tydelig slik at musikken fremstår som utrolig ren, naturlig og komplett. Gjennom komplisert teknologi blir hver del av det fullstendige spekteret av lydfrekvenser separert og sendt til de aktuelle driverne. Signaler som ligger utenfor frekvensområdet for et høyttalerelement, blir ikke sendt, slik at lydkvaliteten blir betydelig forbedret og nivået av forvrengning reduseres betraktelig. Sammen med elektroniske komponenter av høy kvalitet sørger passiv deling for å levere lyd som er sammenhengende, kompromissløs og tro mot originallyden.

 • Ren digital lydbehandlingsteknologi for best mulig lyd

  Ren digital lydbehandlingsteknologi for best mulig lyd

  Avansert ren digital lydbehandlingsteknologi gir enormt overlegen lydytelse sammenlignet med den tradisjonelle analoge lydbehandlingsteknologien man finner i dokkingspillere som bruker en analog lydutgang fra en iPod/iPhone. Ved å bruke iPoden/iPhonens digitale lydutgang og digital behandling i alle deler av prosessen, får man et mye bedre signal-til-støy-forhold. Resultatet er uovertruffen klar lyd i perfekt balanse.

 • Nærhetssensor for å aktivere bakbelyst kontrollpanel

  Nærhetssensor for å aktivere bakbelyst kontrollpanel

  På de fleste avanserte lydapparatene kan skjermen slås av, slik at du kan nyte musikken fullt ut, og slik at strømmen kan fokuseres på lydgjengivelse. Med nærhetssensoren får du også dette. Når du beveger deg vekk, dimmes de belyste funksjonstastene automatisk. Når hånden din nærmer seg, lyser funksjonsknappene opp slik at du kan kontrollere musikken din uten problemer.

 • Dokking av iPod/iPhone, til og med når den er i etuiet

  Dokking av iPod/iPhone, til og med når den er i etuiet

  Den innskyvbare dokkingporten med stilig design passer til alle typer iPod eller iPhone uten behov for spesialadaptere. Den fungerer til og med sammen med de fleste beskyttelsesetuier – bare dokk iPod eller iPhone som den er. Nå kan du virkelig nyte musikken din uten problemer.

 • Høyttalerelementer for hi-fi-entusiaster for autentisk lydgjengivelse

  Høyttalerelementer for hi-fi-entusiaster for autentisk lydgjengivelse

  Philips dokkinghøyttaler har en ringradiator diskanthøyttaler – en transduser av høy kvalitet brukt i Hi-Fi-høyttalerkonsepter – som kombinerer optimal høyfrekvensgjengivelse med fantastisk nøyaktighet og detaljrikdom. Forvrengninger reduseres til det minimale, slik at de minste nyansene i musikken blir fullstendig gjengitt.

 • Nøyaktig justerte basspiper for dyp, tett bassgjengivelse

  Nøyaktig justerte basspiper for dyp, tett bassgjengivelse

  Det store akustiske volumet på 3L, som er tilordnet hver woofer, er plassert perfekt i forhold til nøyaktig justerte basspiper, som sender lyden bakover, for å gi en imponerende og tett bassytelse fra en så kompakt høyttaler. Resultatet er enestående realisme og en oppslukende lydopplevelse.

 • Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Denne gratis appen legger en rekke eksklusive, morsomme funksjoner til på dokkinghøyttaleren. Du kan se værvarsel, klokkeslett og til og med bruke favorittbildene dine som bakgrunn. Med DockStudio kan du også lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden. Flere oppdateringer til skallstiler og nye funksjoner kommer snart.

 • Sensuelt kurvet bakside for elegant og nøyaktig lyd

  De rene linjene i det sensuelt kurvede baksidedekselet ser flott ut og er også mer effektivt med tanke på akustikken. Kurven er nøye utformet og øker stivheten i høyttalerkabinettet, noe som dramatisk reduserer intern resonans og gir en mer presis og naturlig lydgjengivelse. Du kan glede deg over høyttalere som både ser elegante ut og gir deg uovertruffen lyd.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i