Fidelio

Philips Fidelio

SoundCurve trådløs høyttaler

  Philips Fidelio

  SoundCurve trådløs høyttaler

  Opplev fullstendig lydgjengivelse

  Nå kan du få mer ut av opplevelsene med musikk, spill og video. Denne Philips DS8800W/10-høyttaleren er smart og elegant og leverer utmerket lyd og praktisk trådløs streaming fra iPod Touch, iPhone, iPad og iTunes via AirPlay. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio SoundCurve trådløs høyttaler

med AirPlay DS8800W/10 Finn lignende produkter

Opplev fullstendig lydgjengivelse

med denne trådløse høyttaleren

 • SoundCurve for enestående og krystallklar lyd

  SoundCurve for enestående og krystallklar lyd

  Det nøye utformede, kurvede baksidedekselet på denne dokkinghøyttaleren fra Philips har en effektiv, akustisk struktur for lydgjengivelse. Den rene kurven øker stivheten i høyttalerkabinettet, noe som dramatisk reduserer intern resonans og fjerner lydvibrasjon og -forvrenging. Du kan glede deg over enestående og krystallklar lyd fra flotte høyttalere.

 • FullSound forbedrer lyddetaljer og gir en fyldig og kraftig lyd

  FullSound forbedrer lyddetaljer og gir en fyldig og kraftig lyd

  Philips' egenutviklede FullSound-teknologi bruker siste generasjon digital signalbehandling for å gi en fullstendig nøyaktig gjengivelse av musikken. Musikkinnholdet blir dynamisk analysert og optimalisert slik at du får oppleve musikk med fantastiske detaljer og varme.

 • Bassrefleksdesign for dyp, presis bassgjengivelse

  Bassrefleksdesign for dyp, presis bassgjengivelse

  Bassrefleksen med akustisk last bruker et bassrør som er justert til det akustiske volumet i høyttalerkabinettet for å gjengi dyp bass fra kompakte kabinetter. Det nøye utformede og profilerte bassrøret hjelper luftstrømmen og gir en dyp og slagkraftig bass, selv ved høyt volum, og reduserer luftturbulens som kan føre til forvrengning.

 • Stream musikk med trådløs AirPlay-teknologi

  Stream musikk med trådløs AirPlay-teknologi

  Med AirPlay kan du streame hele musikksamlingen din i iTunes til Fidelio-dokkingstasjonene. Den spiller trådløst av fra iTunes-programmet på datamaskinen, iPhone, iPad eller iPod Touch, til en hvilken som helst høyttaler i hjemmet som har AirPlay aktivert. Du trenger bare å sørge for at høyttalerne dine er koblet til Wi-Fi-nettverket. AirPlay gjør også at du kan spille av på alle høyttalerne i alle rommene samtidig. La favorittsangene dine følge deg uansett hvilket rom du går inn i.

 • SoundStudio-app for full kontroll over lydinnstillinger

  SoundStudio-app for full kontroll over lydinnstillinger

  Hør på musikken akkurat slik du vil ha den nå. SoundStudio gir deg kraften fra musikken i hendene dine. Det gjør at du kan endre alle aspektene ved lyden med iPhone og intuitive og enkle kontroller. Nå kan du finjustere, skreddersy og lage din egen lydopplevelse og gi nytt liv til favorittsangene dine. SoundStudio gjør også at du kan lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden, noe som utvider musikkopplevelsen din enda mer.

 • AUX-inngang for enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter

  AUX-inngang for enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter

  Tilkoblingen til AUX-inngangen gjør det mulig med direkte avspilling av MP3-innhold fra bærbare mediespillere. I tillegg til at du kan kose deg med favorittmusikken i den overlegne lydkvaliteten du får fra høyttaleren, er tilkoblingen til AUX-inngangen også svært praktisk siden du bare trenger å plugge den bærbare MP3-spilleren til høyttaleren.

 • 30 W RMS total utgangseffekt

  30 W RMS total utgangseffekt
 • Lad iPod/iPhone/iPad via USB-porten

  Denne dokkingenheten er utstyrt med en USB-port som gjør at du kan lade iPod, iPhone eller iPad.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i