dokkinghøyttaler

  dokkinghøyttaler

  Førsteklasses lydkvalitet og stil

  Den elegante og stilige Philips-dokkinghøyttaleren gir førsteklasses lyd fra iPhone/iPod med PureDigital-teknologi. Gled deg over avansert kontroll med nærhetssensor og en intuitiv fjernkontroll som passer til høyttalerens design og utseende.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Førsteklasses lydkvalitet og stil

Lidenskap for lyd

 • Ren digital lydbehandlingsteknologi for best mulig lyd

  Ren digital lydbehandlingsteknologi for best mulig lyd

  Avansert ren digital lydbehandlingsteknologi gir enormt overlegen lydytelse sammenlignet med den tradisjonelle analoge lydbehandlingsteknologien man finner i dokkingspillere som bruker en analog lydutgang fra en iPod/iPhone. Ved å bruke iPoden/iPhonens digitale lydutgang og digital behandling i alle deler av prosessen, får man et mye bedre signal-til-støy-forhold. Resultatet er uovertruffen klar lyd i perfekt balanse.

 • Nærhetssensor for å aktivere bakbelyst kontrollpanel

  Nærhetssensor for å aktivere bakbelyst kontrollpanel

  På de fleste avanserte lydapparatene kan skjermen slås av, slik at du kan nyte musikken fullt ut, og slik at strømmen kan fokuseres på lydgjengivelse. Med nærhetssensoren får du også dette. Når du beveger deg vekk, dimmes de belyste funksjonstastene automatisk. Når hånden din nærmer seg, lyser funksjonsknappene opp slik at du kan kontrollere musikken din uten problemer.

 • Nøyaktig justerte basspiper for dyp, tett bassgjengivelse

  Nøyaktig justerte basspiper for dyp, tett bassgjengivelse

  Det store akustiske volumet på 3L, som er tilordnet hver woofer, er plassert perfekt i forhold til nøyaktig justerte basspiper, som sender lyden bakover, for å gi en imponerende og tett bassytelse fra en så kompakt høyttaler. Resultatet er enestående realisme og en oppslukende lydopplevelse.

 • Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Denne gratis appen legger en rekke eksklusive, morsomme funksjoner til på dokkinghøyttaleren. Du kan se værvarsel, klokkeslett og til og med bruke favorittbildene dine som bakgrunn. Med DockStudio kan du også lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden. Flere oppdateringer til skallstiler og nye funksjoner kommer snart.

 • Optimalt akustisk volum som samsvarer med høyttalerkravene

  Smart lyddesign gir deg den beste mulige bassgjengivelsen. Det akustiske volumet som er tilordnet hver mellomtonedriver, passer perfekt til dens akustiske krav. Lave toner gjengis som dype og tette, noe som gir en sterk og fyldig bass.

 • Sensuelt kurvet bakside for elegant og nøyaktig lyd

  De rene linjene i det sensuelt kurvede baksidedekselet ser flott ut og er også mer effektivt med tanke på akustikken. Kurven er nøye utformet og øker stivheten i høyttalerkabinettet, noe som dramatisk reduserer intern resonans og gir en mer presis og naturlig lydgjengivelse. Du kan glede deg over høyttalere som både ser elegante ut og gir deg uovertruffen lyd.

 • Flott utseende med eller uten dokking av iPod/iPhone

  Sett iPod eller iPhone i dokkingstasjonen, og Fidelio-dokkinghøyttaleren ser bra ut. Ta av enheten, og den er fortsatt en skjønn, liten sak. I motsetning til andre dokkingstasjoner er denne utformet for å se flott ut, uansett om det står en enhet i dokkingstasjonen eller ikke. Med denne elegante dokkingstasjonen vil folk kaste et ekstra blikk på hyllen eller skrivebordet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i