dokkinghøyttalere

  dokkinghøyttalere

  Lyd som passer i hjemmet

  Gi liv til musikken igjen med en dypere og mer naturlig lyd som du får gjennom Philips DS6200/10. Sett iPod/iPhone i dokkingstasjonen for avspilling eller lading, eller koble direkte til PCen for å få utmerket lyd på multimedieinnholdet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

dokkinghøyttalere

2.0-system, for iPod/iPhone DS6200/10 Finn lignende produkter

Lyd som passer i hjemmet

Lidenskap for lyd

 • Digital lydbehandling for livaktig musikk uten forvrenging

  Digital lydbehandling for livaktig musikk uten forvrenging

  Avansert lydbehandlingsteknologi forbedrer gjengivelsen av musikken slik at hver note resonerer med glassklar presisjon, og hver pause blir gjengitt i urørt stillhet. Den digitale lydbehandlingsteknologien fra Philips gjør ytelsen fra de kompakte høyttalerboksene best mulig, og gir lyd som er klar, detaljert og kraftig uten forvrenging.

 • Konsept om likesidet triangellyd

  Konsept om likesidet triangellyd

  Konseptet om likesidet triangellyd i denne høyttaleren er spesielt utformet for å gi mer balansert lyd. Den likesidede designen av høyttalerdriverne betyr at vekten er mer balansert, noe som sikrer likesidet lyd uten forvrengning. Hver DS6200-satellitthøyttaler har én fulltonedriver som utfylles av to Philips-patenterte wOOx-komponenter som gir dypere og fyldigere bass, og er installert i et likesidet triangeloppsett for å generere mer romslig lyd.

 • DBB for å bevare lave toner for dyp bass på alle volumnivåer

  DBB for å bevare lave toner for dyp bass på alle volumnivåer

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • wOOx™-høyttalerteknologi for dyp og kraftig bass

  wOOx™-høyttalerteknologi for dyp og kraftig bass

  wOOx-teknologi er et revolusjonerende nytt høyttalerkonsept som gjør at du kan høre og føle utrolig dyp bass som er dypere enn på noe annet lydanlegg. Spesielle høyttalerdrivere fungerer i samspill med wOOx-bassmembranet, og nøyaktig justering mellom hoveddriveren og diskanthøyttaleren sikrer jevne overganger fra lave og midlere til høye frekvenser. Dobbelt oppheng og en helt symmetrisk lagkonstruksjon gir lav og presis bass uten merkbar forvrengning. wOOx gir utrolig dyp og dynamisk bass ved å utnytte hele volumet i høyttalerkabinettet, og forsterker musikkens virkning dramatisk.

 • Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Denne gratis appen legger en rekke eksklusive, morsomme funksjoner til på dokkinghøyttaleren. Du kan se værvarsel, klokkeslett og til og med bruke favorittbildene dine som bakgrunn. Med DockStudio kan du også lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden. Flere oppdateringer til skallstiler og nye funksjoner kommer snart.

 • Dokking av iPod/iPhone, til og med når den er i etuiet

  Dokking av iPod/iPhone, til og med når den er i etuiet

  Den innskyvbare dokkingporten med stilig design passer til alle typer iPod eller iPhone uten behov for spesialadaptere. Den fungerer til og med sammen med de fleste beskyttelsesetuier – bare dokk iPod eller iPhone som den er. Nå kan du virkelig nyte musikken din uten problemer.

 • 20 W RMS total utgangseffekt

  20 W RMS total utgangseffekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • Kurvelineært kabinett for godt avrundet lyd

  Den kurvelineære utformingen til kabinettet ser ikke bare pen ut, men er også formet for å gi balansert lyd som strømmer ut mer naturlig og i sin opprinnelige form. Du får mindre forvrenging og farging av lyden, og du kan være sikker på at favorittmusikken alltid låter slik den skal. Philips kan lyd, og vi sørger for at lyd ikke bare høres bra ut, men ser bra ut også.

 • PC-synkronisering med iPod/iPhone

  Sett den i dokkingstasjonen, spill av musikk, synkroniser eller lad den. Nyt favorittmusikken din på iPod eller iPhone mens den lader og synkroniserer med PCen via USB, og gled deg over utmerket lydkvalitet sammen med svært enkel bruk. La favorittmusikken spilles lenge uten at du går tom for strøm.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i