Grooming-app

  Grooming-app

  Personlig stylingveiledning lett tilgjengelig

  Lag fotorealistiske forhåndsvisninger av en rekke skjeggtyper på ansiktet ditt, og få personlige stiltips basert på personlighet, ansiktstrekk, skjeggvekst og livsstil. Du kan også se barberingsveiledningen for å få den beste barberingen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Grooming-app

Fungerer med iOS og Android, Fotorealistiske forhåndsvis. av stiler, Personlige stiltips, Omfattende stilbibliotek DG1000/10 Finn lignende produkter

Personlig stylingveiledning lett tilgjengelig

Prøv den gratis Grooming-appen nå

 • Se hvordan forskjellige stiler vil se ut på deg

  Se hvordan forskjellige stiler vil se ut på deg

  Grooming-appens funksjon for forhåndsvisning av stiler gjør at du kan prøve forskjellige stiler uten å måtte lage dem på ordentlig. Se forskjellige skjeggtyper på ansiktet bare ved å ta et bilde.

 • Personlige råd om hvilke stiler som passer deg best

  Personlige råd om hvilke stiler som passer deg best

  Prøv Grooming-appens avanserte algoritme for å få umiddelbare personlige stiltips basert på ansiktstrekk, stil, personlighet og mer. Funksjonen for stiltips bygger på vår 75 år lange erfaring med barbering og personlig pleie og ble utviklet i tett samarbeid med internasjonalt anerkjente barberere og stileksperter.

 • Alt du trenger for en tett barbering: råd, veiledningsvideoer og mye mer

  Alt du trenger for en tett barbering: råd, veiledningsvideoer og mye mer

  Grooming-appens personlige råd om barbering gir deg en skreddersydd anbefaling om hvordan du kan få maksimalt utbytte av barberingen, basert på skjeggvekst og sensitive hudområder. De profesjonelle rådene er utviklet etter å ha lyttet til millioner av menn over hele verden og i samarbeid med profesjonelle eksperter med flere tiårs erfaring innen barbering.

 • Hent inspirasjon ved å bla gjennom et bredt utvalg av stiler

  Hent inspirasjon ved å bla gjennom et bredt utvalg av stiler

  Se en rekke ulike stiler i galleriet vårt, fra enkle barter til avanserte skjeggtyper. Samlingen oppdateres kontinuerlig for å holde tritt med de nyeste trendene innen mote, livsstil og personlig pleie for menn.

 • Veiledningsvideoer som er enkle å følge

  Veiledningsvideoer som er enkle å følge

  Stil med selvsikkerhet: Bruk Grooming-appens omfattende trinnvise veiledningsvideoer, slik at du kan få akkurat den skjeggtypen du ønsker.

 • Nyttige eksperttips om barbering og skjeggtyper

  Nyttige eksperttips om barbering og skjeggtyper

  Philips' eksperter innen barbering og personlig pleie har slått seg sammen med profesjonelle barberere og internasjonale stileksperter for å gi nyttige råd og tips som hjelper deg med å oppnå best mulig barbering og få en stil som gir selvsikkerhet.

 • Få tilgang til innhold om personlig pleie for menn og styling

  Få tilgang til innhold om personlig pleie for menn og styling

  Hold deg oppdatert med nyheter, trender og innsikt innen personlig pleie for menn via Grooming-appen.

 • Tilgjengelig for iOS- og Android-enheter

  Tilgjengelig for iOS- og Android-enheter

  Grooming-appen er kompatibel med iOS-drevet iPhone og iPad, i tillegg til Android-drevne smarttelefoner, blant annet Samsung Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5, Google Nexus 5, LG G2, Sony Xperia Z2 og HTC One M8.

 • Last ned nå i Apple App Store eller Google Play Butikk

  Last ned gratis nå og prøv Grooming-appen fra Philips selv. Utforsk et vell av innhold om barbering og personlig pleie, personlige råd og interaktive produktveiledninger for å få mest mulig ut av rutinene. Oppnå din egen stil med selvsikkerhet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i