Digitalt AV-receiversystem

  Digitalt AV-receiversystem

  Opplev forskjellen med høydefinisjon

  Opplev avansert lyd- og videoteknologi med denne mottakeren som gir deg en intens musikk- og filmopplevelse.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Opplev forskjellen med høydefinisjon

 • HDMI-utgang for digital høydefinisjonsvideo og digital lyd

  HDMI-utgang for digital høydefinisjonsvideo og digital lyd

  HDMI er en direkte digital forbindelse som kan overføre både digital HD-video og digital flerkanalerslyd. Ved å eliminere konverteringen til analoge signaler får du perfekt bilde- og lydkvalitet, helt uten støy. HDMI er fullstendig bakoverkompatibelt med DVI.

 • Videooppskalering for forbedret oppløsning på opptil 1080i

  Med videooppskalering kan du øke oppløsningen til SD-videosignaler (Standard Definition) som DVDen bruker, til HD (High Definition), slik at du vil kunne se mange flere detaljer i et skarpere, mer virkelighetsnært bilde. Det ferdige HD-bildet kan vises på en HD-skjerm via HDMI (High-Definition Multimedia Interface).

 • Noise Shaped Video™ Precision Video – fjerner videostøy

  NSV™ Precision Video er en innebygd støyreduksjonsteknologi som fjerner eksisterende støy i videosignaler, og gir dermed en mer raffinert seeropplevelse av bildet.

 • Dolby Digital EX og DTS ES for fullstendig 360° surround-lyd

  Dolby Digital EX og DTS ES er 6.1-kanalformater, hvor den bakre surroundlydkanalen er diskre kodet inn i Dolby Digital- og DTS-bitstrømmen. Formatene gir forbedret romvirkning over surroundkanalene for fullstendig 360-graders lydplassering og surroundpanorering (for eksempel bevegelse av lyd i surroundkanalene fra en side til en annen).

 • DAB for flere stasjoner og krystallklar lyd

  Digital Audio Broadcasting (DAB) er det siste innen digital radioteknologi. DAB gir deg mulighet til å høre på de radiostasjonene som du liker best, med fantastisk lyd som grenser til kvaliteten på CD-lyd. Og enda bedre: Du får et bedre utvalg av radiostasjoner, og susing som oppstår pga. signalinterferens som skyldes fjell, høye bygninger og været, tilhører fortiden. Siden DAB-radiosignalet er helt digitalt, kan radiostasjonene også overføre tekst som programinformasjon, nyheter og sportsresultater, samt bilder og faktisk også video-klipp, direkte til radioen din. Aldri før har radioen hatt bedre lyd.

 • Digital UCD-forsterker (Universal Class D) for hi-fi-entusiaster

  Digital UCD-forsterker for hi-fi-entusiaster er en komplett digital Class D-forsterker som er utformet for å gi den laveste utgangsimpedansen og de beste lydegenskapene. Med ytelsen til en "zero feedback"-forsterker gir den digitale UCD-forsterkeren for hi-fi-entusiaster en lydytelse som vil tilfredsstille selv de mest kravstore hi-fi-entusiastene.

 • Metallchassis og kretskobling for best lydgjengivelse

  Spilleren har et forsterket chassis ved å bruke omfattende forsterkninger og skjerming for å redusere den negative effekten av spredt EMI og vibrering. Lydkretskoblingen er konstruert med kvalitetsdeler som er nøye valgt ut basert på omfattende subjektive lyttetester og med støtte fra glimrende målingsresultater. Komponentene i den viktige lydbanen er nøye valgt ut og avstemt for uovertruffen lydytelse.

 • Brukervennlig og enkel AV-oppsett via OSD

  Visning på skjermen gir et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å installere AV-utstyr.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i