Telefonsvarer for trådløs telefon

  Telefonsvarer for trådløs telefon

  Bad i farger

  DECT 6-serien er utformet spesielt for dem som er opptatt av ytelse og kvalitet. Den er enkel og har et intuitivt brukergrensesnitt i en stilig design som gjør den attraktiv for brukerne.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bad i farger

 • Fargeskjerm med 6 tekstlinjer og oppløsning på 4 k piksler

  Fargeskjermen gjør det morsommere og mer spennende å bruke telefonen med mulighet for å personliggjøre meldinger og andre funksjoner. Den store fargeskjermen kan vise opptil seks tekstlinjer med en pikseloppløsning på 4 k. Farger gjør det dessuten enklere å bruke telefonen: Menyer og undermenyer er lettleste og ikoner er enkle å gjenkjenne slik at du finner funksjonene du vil bruke, raskt og enkelt.

 • i/t

  Bakbelysning er en funksjon som lyser opp LCD-skjermen og det numeriske tastaturet for bruk i mørket.

 • Hent forskjellige typer meldinger for telefonsvareren.

  Denne funksjonen gir brukeren mulighet til å laste ned bestemte utgående meldinger fra telefonsvareren. Det er bare å ringe tjenesteleverandøren og velge den utgående meldingen. Denne meldingen tas opp på telefonsvareren av tjenesteleverandøren (avhengig av land og nettverk).

 • Bestemte utgående meldinger til VIP-grupper.

  Når du er bortreist og ikke vil forstyrres, kan du spille inn en annen melding til VIP-grupper. Dermed behandles ikke vennene dine på samme måte som forretningskontaktene dine.

 • Last ned ringetoner fra egne webområder

  Denne funksjonen lar deg tilpasse telefonen ved å laste ned ringetoner. Det er bare å ringe tjenesteleverandøren og velge favorittsangen din. En SMS-melding sendes til deg sammen med den vedlagte melodien. Du kan velge denne melodien som du velger andre ringetoner (avhengig av land og nettverk).

 • Eatonis prediktiv tekstredigering forenkler skriving av SMS-meldinger

  Eatonis LetterWise er en løsning for å skrive inn tekst. Den krever bare 1.16 klikk per riktig skrevet bokstav. Å bruke telefontastaturet til å skrive tekst er like komfortabelt, raskt og nøyaktig som å skrive på et vanlig tastatur. Det unike ved Eatonis prediktive tekstløsning er evnen til å håndtere forkortelser, navn, adresser og URL-adresser.

 • Opprett flere SMS-postbokser som beskyttes med PIN-koder

  Barn i en viss alder trenger litt privatliv når de sender SMS til venner. Men det blir fort kostbart å betale for flere mobiltelefoner og abonnementer. Med DECT-telefoner kan du ha opptil 9 personlige SMS-postkasser som kan beskyttes med en PIN-kode - SMS-meldingene forblir private selv om du bare har én telefon. Du må oppgi postboksnummeret til dem du sender meldinger til, slik at de kan sende korte meldinger direkte til din personlige postboks. Når du sender en SMS fra din personlige postboks er det enkelt for adressatene å svare direkte til denne postboksen uten å måtte huske postboksnummeret.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i