Hi-Fi-komponentanlegg

  Hi-Fi-komponentanlegg

  Naturlig og virkelighetstro lyd

  En toppmontert diskanthøyttaler gir favorittmusikken din en detaljrikdom som høres naturlig ut. Uansett om du spiller av fra eller lader en iPod/iPhone/iPad, eller hører på DAB+-radio, gir dette Philips DCB8000/10 Hi-Fi-anlegget i aluminium fra Philips deg en flott opplevelse. Se alle fordeler

 • Naturlig og virkelighetstro lyd

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Naturlig og virkelighetstro lyd

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Harmony Hi-Fi-komponentanlegg

Dokkingstasjon for iPod/iPhone/iPad, DAB+ DCB8000/10 Finn lignende produkter

Naturlig og virkelighetstro lyd

Lidenskap for lyd

 • ClariSound for klar lyd med virkelighetstro detaljer

  ClariSound for klar lyd med virkelighetstro detaljer

  ClariSound gir nytt liv til favorittmusikken din med klar og detaljert lyd med varme og struktur. En toppmontert diskanthøyttaler gir lyd med glimrende klarhet, mens en svært effektiv wooferkjegle i glassfiber gir et bredt lydbilde som fyller ethvert rom. Lydytelsen er balansert med en dyp og veldefinert bass takket være Philips' nyskapende bassportteknologi. En soft dome gir virkelighetstro gjengivelse av stemme- og instrumentdetaljer, slik at du kan verdsette dynamikken og de følelsesmessige nyansene til den originale produksjonen.

 • Gullbelagt høyttalerkontakt for best mulig signaloverføring

  Gullbelagt høyttalerkontakt for best mulig signaloverføring

  Den gullbelagte høyttalerkontakten sikrer bedre overføring av lydsignaler sammenlignet med tradisjonelle klikk-på-plass-kontakter. Den minimerer også tapet av elektriske signaler fra forsterkeren til høyttaleren, noe som resulterer i en lydgjengivelse så nær virkeligheten som mulig.

 • 160 W RMS total utgangseffekt

  160 W RMS total utgangseffekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • Kabinett i aluminium for flott utseende og utførelse

  Kabinett i aluminium for flott utseende og utførelse

  Aluminium er lett og tåler miljøer med høye temperaturer, de gir styrke og stivhet i tillegg til god korrosjonsmotstand.

 • Kompatibel med DAB og FM for en fullstendig radioopplevelse

  Kompatibel med DAB og FM for en fullstendig radioopplevelse

  DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) er, i tillegg til analog FM-overføring, en ny måte å kringkaste radio på via et nettverk av bakkesendere. Det gir lytterne flere valgmuligheter og klar lydgjengivelse helt uten forstyrrelser. Teknologien lar mottakeren velge det sterkeste signalet den finner. DAB-stasjoner har ingen frekvenser som må huskes, og radioene stilles inn etter stasjonsnavn slik at det er ingen endringer når du er i bevegelse.

 • MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-koblingen gir direkte avspilling av MP3-innhold fra bærbare mediespillere. Du kan nyte favorittmusikken med uovertruffen lydkvalitet fra lydsystemet, og i tillegg er MP3-koblingen også utrolig nyttig siden alt du trenger å gjøre, er å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet.

 • Spill av og lad iPod/iPhone/iPad

  Spill av og lad iPod/iPhone/iPad

  Gled deg over favoritt-MP3-musikken din mens du lader opp iPod/iPhone/iPad. Med dokkingstasjonen kan du koble den bærbare enheten direkte til Philips-systemet, slik at du kan lytte til favorittmusikken med suveren lyd. Den lader også opp iPod/iPhone/iPad mens den spiller sangene, slik at du kan nyte musikken uten å bekymre deg for at batteriet til den bærbare spilleren blir tomt. Systemet lader automatisk den bærbare enheten når den står i dokkingstasjonen.

 • Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på Philips-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  Med USB Direct-modusen er det bare å koble USB-enheten til USB-porten på Philips-enheten, så vil den digitale musikken spilles av direkte fra Philips-enheten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i