dokkingstasjon for iPod/iPhone/iPad

  dokkingstasjon for iPod/iPhone/iPad

  Våkne opp

  Fyldig og klar lyd blir frigjort fra iPod/iPhone/iPad av denne stilige Philips DC291/12-dokkingstasjonen i aluminium. Spill av og lad enheten samtidig, eller bruk den som en vekkerklokke slik at du vekkes til favorittmusikken eller -radiostasjonen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

dokkingstasjon for iPod/iPhone/iPad

Aluminium DC291/12 Finn lignende produkter

Våkne opp

Dokkingstasjon: spill av og lad

 • Alarminnstilling for ukedag/helg som passer til livsstilen din

  Alarminnstilling for ukedag/helg som passer til livsstilen din

  Denne klokkeradioen er laget med tanke på en moderne livsstil, og den har en dobbel alarmfunksjon. Det gjør at du kan angi forskjellige alarmtider for ukedager og helg eller forskjellige alarminnstillinger for par. Alarminnstillingene kan skreddersys for samme alarmtid hele uken fra mandag til søndag. Eller du kan angi alarmen for en tidlig start på ukedagene fra mandag til fredag, og få sove lenge på lørdag og søndag. Hva du enn velger sparer denne praktiske funksjonen deg for å måtte stille forskjellige alarmtider hver kveld.

 • 10 W RMS total utgangseffekt

  10 W RMS total utgangseffekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • Kabinett i aluminium for flott utseende og utførelse

  Kabinett i aluminium for flott utseende og utførelse

  Aluminium er lett og tåler miljøer med høye temperaturer, de gir styrke og stivhet i tillegg til god korrosjonsmotstand.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-koblingen gir direkte avspilling av MP3-innhold fra bærbare mediespillere. Du kan nyte favorittmusikken med uovertruffen lydkvalitet fra lydsystemet, og i tillegg er MP3-koblingen også utrolig nyttig siden alt du trenger å gjøre, er å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet.

 • Spill av og lad iPod/iPhone/iPad

  Spill av og lad iPod/iPhone/iPad

  Gled deg over favoritt-MP3-musikken din mens du lader opp iPod/iPhone/iPad. Med dokkingstasjonen kan du koble den bærbare enheten direkte til Philips-systemet, slik at du kan lytte til favorittmusikken med suveren lyd. Den lader også opp iPod/iPhone/iPad mens den spiller sangene, slik at du kan nyte musikken uten å bekymre deg for at batteriet til den bærbare spilleren blir tomt. Systemet lader automatisk den bærbare enheten når den står i dokkingstasjonen.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • Automatisk klokkesynkronisering med iPod/iPhone/iPad når den er i dokkingstasjonen

  Automatisk klokkesynkronisering med iPod/iPhone/iPad når den er i dokkingstasjonen

  Ved tilkobling til denne dokkingstasjonen synkroniseres automatisk klokken med iPod/iPhone/iPad i løpet av sekunder. Med denne praktiske funksjonen trenger du ikke å stille inn klokken manuelt.

 • Sett iPod/iPhone i dokkingstasjonen, til og med når den er i etuiet

  Sett iPod/iPhone i dokkingstasjonen, til og med når den er i etuiet

  Den innskyvbare dokkingporten med stilig design passer til iPod eller iPhone uten behov for spesialadaptere. Den fungerer til og med sammen med de fleste beskyttelsesetuier – bare dokk iPod eller iPhone som den er. Nå kan du virkelig nyte musikken din uten problemer.

 • Våkn opp til iPod-/iPhone-/iPad-musikk eller radioen

  Våkne opp til favorittmusikken din. Velg favorittradiostasjonen din eller behagelig musikk fra iPod/iPhone/iPad, og gjør morgenen bedre. Klokken begynner å spille av valget ditt svakt og øker gradvis i volum til det når det volumnivået du har valgt. Nå kan du kontrollere hvordan du våkner opp, og starte dagen på best mulig måte hver morgen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i