Bærbar radio

  Bærbar radio

  Gled deg over DAB+-radio på farten

  Få best mulig radioopplevelse hvor du enn er. Den bærbare DAB-radioen DA1200/12 fra Philips gir klar lyd, raske søk og FM-/DAB-forvalg. Radioen er lett, får plass i lommen og har et innebygd oppladbart batteri, slik at den egner seg utmerket på reiser. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar radio

DAB+/FM, digital tuning, 20 forhåndsinnstilte stasjoner, Stereohodetelefon, Oppladbart batteri DA1200/12 Finn lignende produkter

Gled deg over DAB+-radio på farten

 • Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Bakbelyst LCD-skjerm sikrer behagelig visning og enkel bruk under forhold med lite lys, og den gir tydelig informasjon umiddelbart.

 • Klar DAB+-radio uten forstyrrelser

  Klar DAB+-radio uten forstyrrelser

  DAB+-radio (Digital Audio Broadcasting) er, i tillegg til analog FM-overføring, en ny måte å kringkaste radio på via et nettverk av bakkesendere. Det gir lytterne flere valgmuligheter og klar lydgjengivelse helt uten forstyrrelser. Teknologien lar mottakeren velge det sterkeste signalet den finner. Digitale DAB+-stasjoner har ingen frekvenser som må huskes, og radioen stilles inn etter stasjonsnavn slik at det ikke er noen endringer når du er i bevegelse.

 • Kompakt og lett design som er perfekt når du er på farten

  Den kompakte og lette designen til denne miniladeren gjør den til den perfekte følgesvenn på reiser for å holde alle enheter i gang.

 • Stereohodetelefonkontakt for bedre personlig musikknytelse

  Koble hodetelefonene dine til denne Philips-enheten for en mer personlig lydopplevelse når du vil. Du kan glede deg over favorittmusikken med flott lyd uten å forstyrre andre, ved å koble hodetelefonene til denne enheten.

 • DAB+, DAB og FM for en fullstendig radioopplevelse

  DAB+/DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) er, i tillegg til analog FM-overføring, en ny måte å kringkaste radio på via et nettverk av bakkesendere. Det gir lytterne flere valgmuligheter og klar lydgjengivelse helt uten forstyrrelser. Teknologien lar mottakeren velge det sterkeste signalet den finner. Digitale DAB+- eller DAB-stasjoner har ingen frekvenser som må huskes, og radioene stilles inn etter stasjonsnavn slik at det ikke er noen endringer når du er i bevegelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i