Bærbar radio

  Bærbar radio

  DAB- og FM-radio: flere stasjoner, digitallyd

  Slå på DAB- og FM-radioen og nyt et utall av radiostasjoner med krystallklar digitallyd. På DA1000 kan du på en rask og nøyaktig måte velge mellom 20 forhåndsinnstilte stasjoner med en praktisk joystick - alle er pakket i en elegant, bærbar design. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

DAB- og FM-radio: flere stasjoner, digitallyd

Digitallyd med høy kvalitet

 • Kompatibel med DAB og FM for en god radioopplevelse

  Kompatibel med DAB og FM for en god radioopplevelse

  DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) er, i tillegg til analog FM-overføring, en ny måte å kringkaste radio på via et nettverk av bakkesendere. Det gir lytterne flere valgmuligheter og klar lydgjengivelse helt uten forstyrrelser. Teknologien lar mottakeren velge det sterkeste signalet den finner. DAB-stasjoner har ingen frekvenser som må huskes, og radioene stilles inn etter stasjonsnavn slik at det er ingen endringer når du er i bevegelse.

 • Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Bakbelyst LCD-skjerm sikrer behagelig visning og enkel bruk under forhold med lite lys, og den gir tydelig informasjon umiddelbart.

 • Digital stasjonssøking med forvalg

  Digital stasjonssøking med forvalg
 • Autolagring gir ettrykks radioinnstilling

  Autostore-programmering er en praktisk funksjon som du kan bruke til å forhåndsinnstille favorittstasjonene dine på radioen med ett tastetrykk. Med Autostore-programmering trenger du ikke lenger å søke etter radiostasjoner manuelt. En innebygd elektrisk krets søker automatisk etter lokale radiostasjonsfrekvenser, lagrer de sterkeste signalene og tilordner dem stasjonsnumre.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i