1
Mobil og nettbrett

Mobiltelefon

  Mobiltelefon

  Knips, snakk og send

  FotoTalk: Gi bildene stemme Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Knips, snakk og send

FotoTalk: Gi bildene stemme Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Knips, snakk og send

 • Integrert VGA digitalkamera

  Med det integrerte digitalkameraet med VGA-oppløsning (640 x 480 piksler) kan du ta kvalitetsbilder med telefonen når som helst og hvor som helst. Deretter kan du sende dem via MMS eller e-post eller lagre bildene i telefonminnet.

 • Digital zoom opptil 4 ganger

  Du kan enkelt zoome bildet inn og ut opptil 4 ganger. Dette gir bedre og mer meningsfylte bilder fordi den riktige detaljen i omgivelsene fanges inn. I forhåndsvisning aktiverer du zoom-funksjonen for å ta bilder av noe som er langt unna, eller for å fokusere på en bestemt del av bildet.

 • TFT-skjerm med 65 536 strålende farger

  Klar 65 K TFT-fargeskjerm har høy kontrast og lysstyrke med 65 536 strålende farger og ultrafin størrelse som gir klar, fargerik grafikk og klare, fargerike bilder.

 • MMS (Multimedia Messaging Service)

  Ved hjelp av MMS (Multimedia Messaging Service) kan du bruke mobiltelefonen til å sende og motta bilder, video og lydfiler sammen med tekstmeldingene.

 • Med FotoTalk kan du legge til tale på MMS-bildene

  Ved hjelp av FotoTalk kan du umiddelbart sende bilder og talemeldinger til venner og familie via MMS. Du får tilgang til kameraprogrammet via kameratasten eller multimediemenyen. Velg FotoTalk, ta deretter et bilde, spill inn talemeldingen og gå til MMS for å avslutte og sende meldingen.

 • Spesialeffekter for kreative og personlige bilder

  Spesialeffekter gir deg flere endringer som kan brukes for å gjøre bildene på kameraet personlige: sepia, gråtoner, kant, digital, preget eller negative farger. Velg én av spesialeffektene når kameraet er i forhåndsvisning, ta bildet, lagre bildet i oppløsningsformat for telefondisplay, f.eks. 128 x 160 piksler.

 • Miks dine egne polyfoniske melodier og ringetoner med BeDJ

  Ved hjelp av den fantastiske BeDJ-funksjonen kan du når som helst og hvor som helst bruke all din kreativitet og lage din egen musikkblanding som du kan kose deg med og dele med andre. Lag dine egne lydspor ved å bruke forhåndsdefinerte stiler fra berømte, internasjonale DJ'er, de polyfoniske ringetonene på telefonen eller ved å laste ned innhold via WAP, infrarød forbindelse eller MMS. Du kan mikse opptil 9 forskjellige spor i sanntid.

 • Rikt 32-toners polyfonisk melodiutvalg

  32-toners polyfoniske melodier kan lage toner med forskjellige noter samtidig ved hjelp av Midi-format. Musikken høres mer naturlig og realistisk ut og er som et lite orkester med forskjellige instrumenter og enestående lydeffekter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i