SoundBar hjemmekinohøyttalere

  SoundBar hjemmekinohøyttalere

  Kraftig lyd for alle TV-er

  Gi liv til musikk og filmer fra nettbrettet/smarttelefonen med hjemmekinohøyttaleren CSS5123 fra Philips. Stream musikk og filmer trådløst fra Android™ DLNA-enheten eller PCen, slik at du kan nyte det med familie og venner. Se alle fordeler

 • Kraftig lyd for alle TV-er

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Kraftig lyd for alle TV-er

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

SoundBar hjemmekinohøyttalere

Virtual surround, Trådløs subwoofer, for Android CSS5123/12 Finn lignende produkter

Kraftig lyd for alle TV-er

med trådløs subwoofer

 • Fungerer med Android™-baserte DLNA-telefoner og -nettbrett

  Fungerer med Android™-baserte DLNA-telefoner og -nettbrett

  Denne hjemmekinohøyttaleren er kompatibel med alle Android™-baserte DLNA-nettbrett og -telefoner, slik at du kan streame musikken, filmene og bildene dine trådløst. Du trenger bare å sørge for at hjemmekinohøyttaleren og Android-enhetene er koblet til samme Wi-Fi-nettverk, så kan du begynne å kose deg med grenseløs underholdning med det samme.

 • Stream filmer og musikk trådløst med SimplyShare

  Stream filmer og musikk trådløst med SimplyShare

  Med Philips SimplyShare kan du enkelt og problemfritt dele musikken, filmene og bildene dine direkte fra Android-baserte DLNA-nettbrett/-telefoner til hjemmekinoanlegget. Alt du trenger å gjøre, er å koble hjemmekinohøyttaleren, TVen og Android-enhetene til Wi-Fi-nettverket, så kan du begynne å streame mediefiler uten problemer.

 • Integrert Smart Media Player spiller av alle mediefilene dine

  Integrert Smart Media Player spiller av alle mediefilene dine

  Med den integrerte Smart Media Player kan du spille av alle mediefilene på denne hjemmekinohøyttaleren. Du kobler ganske enkelt til en ekstern harddisk, en minnepinne eller et SD-kort til hjemmekinohøyttalerens USB-kontakt/SD-kortspor*, så kan du lene deg tilbake og kose deg med musikk, filmer og bilder fra sofaen.

 • Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Philips' Virtual Surround-lyd produserer fyldig og oppslukende surroundlyd fra et høyttalersystem på mindre enn fem høyttalere. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. Alle stereokilder med høy kvalitet gjøres til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

 • DoubleBASS-teknologi for fyldigere og dypere bass

  DoubleBASS-teknologi for fyldigere og dypere bass

  DoubleBASS gjør at du kan høre selv de dypeste basstonene til tross for subwooferens kompakte størrelse. Den fanger opp lave frekvenser og gjenskaper dem i subwooferens hørbare spekter. Dette gir lyd med mer drønn og bravur, noe som garanterer at du får en fullstendig uovertruffen lydopplevelse.

Se alle spesifikasjoner
 • Gjelder kun for spesifikke modeller. Se produktspesifikasjonene for nærmere informasjon

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i