LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Enkelhet med USB-skjerm

  Philips USB-skjermen er perfekt for bruk i mobile kliniske miljøer der vegguttak ikke er tilgjengelige. Bare koble til med en USB-kabel fra den bærbare datamaskinen for å få video og strøm. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skjerm

Skjerm for klinisk gjennomgang, 21, 5" / 54, 6 cm C221S3UCW/00 Finn lignende produkter

Enkelhet med USB-skjerm

perfekt for bruk i kliniske miljøer

 • Bakteriehemmende kabinett forhindrer oppblomstring av bakterier

  Bakteriehemmende kabinett forhindrer oppblomstring av bakterier

  Bakterier har blitt et økende problem på sykehus og i kliniske miljøer over hele verden, siden de kan føre til livstruende infeksjoner. Philips' skjermer for klinisk gjennomgang tar hånd om denne utfordringen ved hjelp av JIS Z2801-kompatible, bakteriehemmende tilsetningsstoffer i skjermkabinettet. Din og dine pasienters velvære er nå ivaretatt av dette beskyttende skjoldet som forhindrer vekst av vanlige mikroorganismer som Staphylococcus aureus (Gastroenteritis), Escherichia coli (E-coli) og Klebsiella (Pneumonia).

 • Strømforsyningen av medisinsk standard opprettholder sikkerheten med lave utslipp

  runnleggende sikkerhet, avgjørende ytelse og pålitelighet er viktig i et profesjonelt klinisk miljø. I motsetning til standardskjermer har Philips' skjermer for klinisk gjennomgang en spesiell strømforsyning tilpasset medisinske miljøer for å overholde disse kravene. De samsvarer med EN/IEC 60601-1-standarden og sørger for grunnleggende sikkerhet og avgjørende ytelse. I tillegg samsvarer de også med EN/IEC 60601-1-2-standarden for medisinske elektromagnetiske tester og kompatibilitet. Mange land, sykehus og klinikker krever at disse standardene overholdes.

 • Øyeblikkelig på, takket være LED-teknologi

  Hvite lysdioder er enheter som lyser opp med full og jevn lysstyrke raskere slik at det går fortere å starte opp. Lysdioder inneholder ikke kvikksølv, noe som betyr miljøvennlig resirkulering og avhending. Med lysdioder får du bedre kontroll over dimmingen av LCD-bakgrunnsbelysningen, og dermed et svært høyt kontrastforhold. Du får også en utmerket fargegjengivelse takket være en jevn lysstyrke på skjermen.

 • Én USB 2.0-tilkobling for bærbar PC for strøm og video

  Philips USB-skjerm kan vise bilder og får strøm direkte fra USB-portene på den bærbare PCen din med én USB-kabel. Det er ikke nødvendig med ekstra strøm- eller videokabler, noe som gir en enkel strømtilkobling med én kabel med ekstra lavt strømforbruk mellom den bærbare PCen og skjermen.

 • 70 mm høydejustering for ideell sittestilling

  Den kompakte Ergo-basen er en Philips-skjermbase som kan vippes, dreies og høydejusteres, slik at hver bruker kan plassere skjermen for størst mulig komfort og effektivitet.

 • Vippe- og dreiejustering for en ideell visningsvinkel

  Vippe- og dreieskjermjustering er en mekanisme som er bygd inn i stativet, og som lar skjermen dreie og vippe bakover og fremover.

Se alle spesifikasjoner
 • Merk: Denne skjermen er ikke sertifisert til å brukes i pasientværelser. All bruk av primærdiagnostikk foretas på sykehusets eller klinikkens ansvar.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i