trådløse studiohøyttalere

  trådløse studiohøyttalere

  Spill alt og spill høyt

  Opplev massiv hi-fi-lyd og utrolig bassgjengivelse med disse studiohøyttalerne på 100 W. Du kan streame musikk trådløst via Bluetooth® med aptX®. Alt i en kompakt design. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

trådløse studiohøyttalere

Bluetooth® aptX, Digital-in, Analog-in, 100 W BTS5000B/10 Finn lignende produkter

Spill alt og spill høyt

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Diskant- og basskontroll med enkel innstilling

  Diskant og bass er equalizer-funksjoner som styrer henholdsvis de høye og de lave lydfrekvensene. Diskanten regulerer forsterkingen av de høyeste tonene i musikken, mens bassen styrer forsterkingsnivået for de lave tonene. Ved hjelp av opp- og nedtaster kan du legge mer eller mindre vekt på høye og lave toner eller velge en flat innstilling for å høre musikken slik den ble spilt inn. Med diskant- og basskontroll kan du spille av musikken slik du liker den.

 • Kompakt design som passer alle steder, til alle livsstiler

  Kompakt design som passer alle steder og til alle livsstiler. Det kompakte apparatet har en stilig design og en størrelse som passer i alle rom.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i