trådløs bærbar høyttaler

  trådløs bærbar høyttaler

  Liten størrelse, utrolig lyd

  Plasser høyttaleren hvor du vil, fordi lyd i 360°gir utrolig lyd i alle retninger. Lad opp høyttaleren enkelt med en dokkingstasjon. Ta den med deg overalt innendørs og utendørs, uansett vær. Det innebygde batteriet med veldig lang levetid lader til og med telefoner. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

trådløs bærbar høyttaler

Bluetooth® og NFC, Sprutsikker, innebygd mikrofon for samtaler, 16 W, oppladbart batteri BT6600R/12 Finn lignende produkter

Liten størrelse, utrolig lyd

Flott lyd som omgir deg

 • To høyttalerdrivere og passive elementer gir omsluttende lyd

  To høyttalerdrivere og passive elementer gir omsluttende lyd

  To 1,75" neodymhøyttalerdrivere gir naturlig, tydelig og balansert lyd mens to motstående passive elementer utvider og forsterker bassen. Fulltone høyttalerdrivere foran og bak gir jevn 360-graders lyd, noe som gjør det mulig å få den samme lydkvaliteten uansett hvilken vei høyttaleren vender.

 • Digital lydbehandling for livaktig musikk uten forvrenging

  Digital lydbehandling for livaktig musikk uten forvrenging

  Avansert lydbehandlingsteknologi forbedrer gjengivelsen av musikken slik at hver note resonerer med glassklar presisjon, og hver pause blir gjengitt i urørt stillhet. Den digitale lydbehandlingsteknologien fra Philips gjør ytelsen fra de kompakte høyttalerboksene best mulig, og gir lyd som er klar, detaljert og kraftig uten forvrenging.

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både robust og energieffektiv. Teknologien gjør det enkelt med trådløs tilkobling til iPod/iPhone/iPad eller andre Bluetooth-enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner. Dermed kan du enkelt nyte favorittmusikken din eller lyd fra video eller spill trådløst på denne høyttaleren.

 • Bytt musikk umiddelbart mellom tre enheter med MULTIPAIR

  Bytt musikk umiddelbart mellom tre enheter med MULTIPAIR

  Par med tre smartenheter samtidig slik at du kan streame musikk fra hvilken som helst enhet du vil, uten at du må slå av og på paringen. Hvis du vil spille en sang på en annen enhet, setter du sangen på pause på den opprinnelige enheten først, og spill av den nye sangen på den andre enheten – som da tar over musikkavspillingen. Denne funksjonen er perfekt til fester, sammen med venner eller når du bare vil spille av forskjellige sanger fra forskjellige enheter. La venner og familie pare samtidig slik at du kan bytte enkelt mellom musikken deres.

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth-enheter enkelt med One-Touch NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en høyttaler med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på høyttaleren, starte Bluetooth-paring og begynne å streame musikk.

 • Praktisk dokkingstasjonen for lading av høyttaleren følger med

  Praktisk dokkingstasjonen for lading av høyttaleren følger med

  Lad opp høyttaleren på en enkel og praktisk måte ved å sette den i en kompakt dokkingstasjonen for lading som passer hvor som helst i hjemmet. Høyttaleren lader mens du spiller av musikk og gir deg mulighet til å lytte så lenge du ønsker. Høyttaleren kan også lades via en standard USB-kabel slik at du kan lytte til musikk på farten.

 • Opptil 12 timer musikkspilletid

  Opptil 12 timer musikkspilletid

  Spill av musikk høyt når som helst og hvor som helst med innebygd, oppladbart batteri som varer i opptil 12 timer. Lytt til musikk uten å bekymre deg over ledningsrot og det å finne en stikkontakt. Få fullstendig bevegelsesfrihet og ha nok batterikapasitet til et halvt døgn.

 • Høyttaleren kan også brukes til å lade smarttelefonen

  Høyttaleren kan også brukes til å lade smarttelefonen

  Høyttaleren fungerer også som en strømbank. Hvis smarttelefonen eller nettbrettet går tomt for batteri, kan du bruke batteriet inni høyttaleren til å lade dem opp via USB-kabelen.

 • Innebygd oppladbart Li-ion-batteri for langvarig avspilling av musikk

  Innebygd oppladbart Li-ion-batteri for langvarig avspilling av musikk
 • Sprutsikker design er ideell for bruk i våte forhold

  En lett vanntett design gjør at høyttaleren er ideell for dusjen, kjøkkenet, i nærheten av svømmebassenget eller på en regnværsdag, slik at du kan lytte til musikk hvor du vil.

 • 2 x 8W RMS total utgangseffekt

  Denne høyttaleren har en total utgangseffekt på 16W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

 • Innebygd mikrofon for håndfrie telefonsamtaler

  Denne høyttaleren har innebygd mikrofon, slik at den også fungerer som høyttalertelefon. Når du får et innkommende anrop, stoppes musikken midlertidig slik at du kan snakke via høyttaleren. Foreta en forretningssamtale, eller ring en venn fra en fest. Den fungerer flott uansett.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i