trådløs bærbar høyttaler

  trådløs bærbar høyttaler

  Liten størrelse, flott lyd

  Flott lyd i en slank form som kan settes overalt. Med innebygd NFC kan du pare enheter enkelt med ett knappetrykk, og med Bluetooth Multipair kan du bytte mellom musikk fra to ulike enheter umiddelbart. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

trådløs bærbar høyttaler

Bluetooth® og NFC, med MULTIPAIR, Oppladbart batteri, Rød BT3600R/00 Finn lignende produkter

Liten størrelse, flott lyd

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både robust og energieffektiv. Teknologien gjør det enkelt med trådløs tilkobling til iPod/iPhone/iPad eller andre Bluetooth-enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner. Dermed kan du enkelt nyte favorittmusikken din eller lyd fra video eller spill trådløst på denne høyttaleren.

 • Anti-klipping-funksjon for høy musikk uten forvrengning

  Anti-klipping-funksjon for høy musikk uten forvrengning

  Anti-klipping lar deg spille høyere musikk med god kvalitet selv når batterinivået er lavt. Den godtar inngangssignalene fra 300 mV til 1000 mV og forhindrer at høyttalerne blir skadet av forvrengning. På denne høyttaleren fungerer anti-klipping gjennom en egen krets for lydbegrensning. Denne kontrollerer musikksignalene som går gjennom forsterkeren, og holder høye lyder innenfor forsterkerens grense. Dette forhindrer lydforvrengning som følge av klipping uten at det påvirker lydnivået. En høyttalers evne til å gjengi de musikalske høydene reduseres sammen med batterinivået, men anti-klipping reduserer den høye lyden forårsaket av lavt batteri.

 • Innebygd oppladbart batteri for avspilling av musikk hvor som helst

  Innebygd oppladbart batteri for avspilling av musikk hvor som helst

  Spill av musikk høyt – når som helst og hvor som helst. Med det innebygde oppladbare batteriet kan du høre på din personlige musikk uten å bekymre deg over ledningsrot og det å finne en stikkontakt. Nå kan du glede deg over flott musikk som du kan ta med deg overalt.

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth-enheter enkelt med One-Touch NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en høyttaler med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på høyttaleren, starte Bluetooth-paring og begynne å streame musikk.

 • Lyd inn gir enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter

  Lyd inn gir enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter
 • Bytt musikk umiddelbart mellom to enheter med MULTIPAIR

  Par med to smartenheter samtidig slik at du kan streame musikk fra hvilken som helst enhet du vil, uten at du må slå av og på paringen. Hvis du vil spille en sang på en annen enhet, setter du sangen på pause på den opprinnelige enheten først, og spill av den nye sangen på den andre enheten – som da tar over musikkavspillingen. Denne funksjonen er perfekt til fester, sammen med venner eller når du bare vil spille av forskjellige sanger fra forskjellige enheter. La venner og familie pare samtidig slik at du kan bytte enkelt mellom musikken deres.

 • Innebygd mikrofon for håndfrie telefonsamtaler

  Denne høyttaleren har innebygd mikrofon, slik at den også fungerer som høyttalertelefon. Når du får et innkommende anrop, stoppes musikken midlertidig slik at du kan snakke via høyttaleren. Foreta en forretningssamtale, eller ring en venn fra en fest. Den fungerer flott uansett.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i