trådløs bærbar høyttaler

  trådløs bærbar høyttaler

  Liten i størrelse, stor bass.

  Denne kompakte BT110 har alle de viktigste lydfunksjonene som normalt bare finnes i store høyttalere. Derfor har den klar og høy lyd og en overraskende god bass. I tillegg er den sprutsikker og har en stropp. Du kan ha den med deg hvor som helst og når som helst. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PixelPop trådløs bærbar høyttaler

Bluetooth®, Sprutsikker, Bånd følger med, 8 timer, oppladbart batteri BT110R/00 Finn lignende produkter

Liten i størrelse, stor bass.

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både robust og energieffektiv. Teknologien gjør det enkelt med trådløs tilkobling til iPod/iPhone/iPad eller andre Bluetooth-enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner. Dermed kan du enkelt nyte favorittmusikken din eller lyd fra video eller spill trådløst på denne høyttaleren.

 • Anti-klipping-funksjon for høy musikk uten forvrengning

  Anti-klipping-funksjon for høy musikk uten forvrengning

  Anti-klipping lar deg spille høyere musikk med god kvalitet selv når batterinivået er lavt. Den godtar en rekke inngangssignaler fra 300 mV til 1000 mV og forhindrer at høyttalerne blir skadet av forvrengning. Denne innebygde funksjonen kontrollerer musikksignalene som går gjennom forsterkeren, og holder høye lyder innenfor forsterkerens grense. Dette forhindrer lydforvrengning som følge av klipping uten at det påvirker lydnivået. En bærbar høyttalers evne til å gjengi de musikalske høydene reduseres sammen med batterinivået, men anti-klipping reduserer den høye lyden forårsaket av lavt batteri og holder musikken fri for forvrengninger.

 • Sprutsikker design som er ideell for utendørs bruk (IPX4)

  Sprutsikker design som er ideell for utendørs bruk (IPX4)

  Vanntett design gjør at den kan brukes i våte og regnfylte omgivelser. Den er testet i henhold til strenge IPX4-standarder, og det er bevist at innvendige komponenter beskyttes mot elementene. Dermed kan du nyte musikken innendørs på badet eller på kjøkkenet, eller utendørs uansett værforhold.

 • Ta den med overalt med det finstrikkede båndet som følger med

  Ta den med overalt med det finstrikkede båndet som følger med

  Det medfølgende båndet er finstrikket i flere livlige farger. Dette gjør at det fungerer like godt som et motetilbehør.

 • Innebygd mikrofon for håndfrie telefonsamtaler

  Innebygd mikrofon for håndfrie telefonsamtaler

  Denne høyttaleren har innebygd mikrofon, slik at den også fungerer som høyttalertelefon. Når du får et innkommende anrop, stoppes musikken midlertidig slik at du kan snakke via høyttaleren. Foreta en forretningssamtale, eller ring en venn fra en fest. Den fungerer flott uansett.

 • Innebygd oppladbart batteri for avspilling av musikk hvor som helst

  Innebygd oppladbart batteri for avspilling av musikk hvor som helst

  Spill av musikk høyt – når som helst og hvor som helst. Med det innebygde oppladbare batteriet kan du høre på din personlige musikk uten å bekymre deg over ledningsrot og det å finne en stikkontakt. Nå kan du glede deg over flott musikk som du kan ta med deg overalt.

 • Lyd inn gir enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter

  Lyd inn gir enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i