Ikke tilordnet

Flerberøringsskjerm

  Flerberøringsskjerm

  Publikum involveres

  Få viktig informasjon eller markedsføringsmeldinger ut til publikum i strålende klarhet. Og takket være den interaktive berøringsskjermen kan du også engasjere kunden på en mye bedre måte enn før. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Signage Solutions Flerberøringsskjerm

55", Edge LED-bakbelysning, Full HD BDT5551EH/02 Finn lignende produkter

Publikum involveres

med LED-berøringsskjermen på 140 cm (55")

 • Full HD LCD-skjerm, 1920 x 1080p

  Denne skjermen har en oppløsning som omtales som Full HD. Den avanserte LCD-skjermteknologien har fullstendig høydefinisjons widescreenoppløsning på 1080 progressive linjer, hver med 1920 piksler. Dette gir den best mulige bildekvaliteten for HD-innsignaler med opptil 1080 linjer. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med optimal skarphet og uovertrufne farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en forbedret seeropplevelse.

 • Edge LED-bakbelysning

  Opplev en jevn lysspredning med nyskapende LED-teknologi. Hvite LED-lamper (light emitting diodes) er posisjonert rundt kanten av panelet for å gi en jevnere lysspredning. Dette gir enda lavere strømbruk, mindre varme som må avkjøles og et ekte, likt fargeutvalg.

 • Slank rammedesign for et stilig utseende

  En slank rammedesign gir skjermen et stilig utseende slik at det enkelt passer inn i alle slags miljøer. Med slank rammedesign er det enkelt å integrere skjermen i alle interiører og bruksområder.

 • Optisk flerberøringsteknologi for avansert samhandling

  Et splitter nytt nivå innen samhandling er nå mulig takket være den integrerte optiske berøringsteknologien. Sensorene på kanten av skjermen gir perfekt klarhet mens de samtidig gjør flerberøring mulig. Slik åpner den opp muligheten for mange slags nye, interaktive apper.

 • 2 samtidig berøringspunkter

  Få strålende funksjonalitet med 2 samtidige berøringspunkter på denne berøringsskjermen. Mer fleksibilitet og optimal ytelse i tillegg til utmerkede driftsmuligheter gir deg det ultimate innen brukersamhandling.

 • USB-kompatibel for plug-and-play

  Bare koble skjermen via USB til mediespilleren for automatisk berøringsregistrering. USB-kontakten er HID-kompatibel, noe som gir ekte plug-and-play-bruk.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Open Pluggable Specification-spor

  Open Pluggable Specification-sporet (OPS), som er utviklet for Digital Signage-markedet, endrer eller oppgraderer mediespilleren lett som bare det. Koble mediespilleren til skjermen – så er du klar. OPS er fullstendig kompatibelt og gir deg en lavere TCO på lang sikt, uansett om du har en mediespiller i den lavere, midtre eller høyere enden av skalaen.

 • Smart utstyr i bakdekselet med plass til en liten PC

  Profesjonelle PCer er en del av de fleste Public Signage-installasjoner. Ganske ofte øker de den totale dybden til displayet og fører til mye kabelrot. Derfor har vi designet denne skjermen med Smart-utstyr i bakdekselet, noe som er ideelt til integrering av en profesjonell liten PC. I tillegg er kabelføringssystemet en fantastisk løsning som holder orden på kablene og gir et profesjonelt utseende.

 • Kompatibel med alle ledende operativsystemer

  Våre berøringsskjermer er programvareuavhengige og støtter Windows 8, Windows 7, Vista, XP, Mac OS og Linux.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i