Ikke tilordnet

Videoveggskjerm

  Videoveggskjerm

  Skap de mest fantastiske videoveggene

  Skap de mest fantastiske videoveggene med vårt utvalg av videoveggmodeller. Med så godt som ingen ramme og praktfull bildekvalitet i full HD får du en svært minneverdig visuell opplevelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Signage Solutions Videoveggskjerm

46", Direkte LED-bakbelysning, Full HD BDL4676XL/00 Finn lignende produkter

Skap de mest fantastiske videoveggene

med denne LED-visningen uten ramme

 • Utformet for bruk hele døgnet

  Utformet for bruk hele døgnet

  Fordi forretningslivet aldri sover, er signage-skjermene våre utformet for bruk døgnet rundt. Skjermen har utmerkede komponenter som sikrer en høyere kvalitet, slik at du kan stole på at denne serien av modeller er fullstendig pålitelig døgnet rundt.

 • DVI-seriekobling

  DVI-seriekobling

  Skap en digital videovegg bestående av opptil 150 skjermer i en 15 x 10-konfigurasjon med en DVI-seriekobling. Koble helt enkelt DVI-ut-porten til en DVI-inn-port på en annen skjerm for å skape den mest slående videoveggopplevelsen som finnes.

 • Full HD LED-teknologi for strålende bilder

  Hvite lysdioder er enheter som lyser opp med full og jevn lysstyrke raskere slik at det går fortere å starte opp. Lysdioder inneholder ikke kvikksølv, noe som betyr miljøvennlig resirkulering og avhending. Med lysdioder får du bedre kontroll over dimmingen av LCD-bakgrunnsbelysningen, og dermed et svært høyt kontrastforhold. Du får også en utmerket fargegjengivelse takket være en jevn lysstyrke på skjermen.

 • Rammeløs design for slående videovegger

  Skap den mest slående videoveggen med rammeløse skjermer. Med muligheter for konfigurasjoner opptil 15 x 10 skjermer og noen av de smaleste sprossene på markedet vil du nesten ikke merke mellomrommet mellom bildene, noe som gir deg den mest fantastiske og minneverdige visuelle opplevelsen.

 • Avansert fargekalibrering

  Få en jevn farge på tvers av alle skjermer som er installert i nettverket, takket være vårt avanserte fargekalibreringsverktøy. Dette verktøyet tilpasser automatisk alle skjermer i Signage-oppsettet for å sikre maksimal konsekvens i farger, slik at publikum får den mest minneverdige visuelle opplevelsen.

 • Smart utstyr i bakdekselet med plass til en liten PC

  Profesjonelle PCer er en del av de fleste Public Signage-installasjoner. Ganske ofte øker de den totale dybden til displayet og fører til mye kabelrot. Derfor har vi designet denne skjermen med Smart-utstyr i bakdekselet, noe som er ideelt til integrering av en profesjonell liten PC. I tillegg er kabelføringssystemet en fantastisk løsning som holder orden på kablene og gir et profesjonelt utseende.

 • Smartkontroll-programvarepakke

  Kontroller og administrerer alle signage-skjermene på nettverket med dette kraftige programvareverktøyet som lar deg endre innstillingene for skjermen din sentralt via en RJ45- eller RS232-tilkobling. Du kan bruke smartkontroll til å angi videoinngang, tilpasse fargeinnstillingene, angi skjermens ID når du oppretter videovegger, og til og med diagnostisere hver skjerms status, noe som gir deg alt du trenger for å håndtere skjermen fra en sentral plassering.

 • IR-passering

  Ta kontroll over alle skjermer i signage-nettverket via én fjernkontroll, via hovedskjermen. Dette er enkelt og praktisk, og betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at konfigureringsinnstillinger endres på andre skjermer når du bruker fjernkontrollen.

 • Fungerer i stående visning

  Skjermen kan også trygt monteres i stående visning.

 • Display Port for raskere grafikkstøtte

  Gled deg over krystallklare bilder med Display Port som gir grafikkstøtte med høy båndbredde. I tillegg til å overføre HD-videoer vil Display Port også overføre lyd ved å fjerne behovet for ekstra kabler.

 • Nettverkskontroll: RJ45

  Enkel administrasjon av skjermen er tilgjengelig takket være introduksjonen av LAN-porten (RJ45). Du kan konfigurere hver skjerm eller finne ut statusen til hver enhet raskt og enkelt via en RJ45-tilkobling.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i