Ikke tilordnet

LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Imponer og involver publikum

  Denne 46" profesjonelle LCD-skjermen får meldingen ut til folket. Enten den brukes i et nettverk, en matrise eller som en enkelt offentlig skjerm, gir denne modellen variasjon når det gjelder funksjoner for å imøtekomme de mest krevende bruksområdene. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skjerm

46", multimedia, HDTV-skjerm BDL4631V/00 Finn lignende produkter

Imponer og involver publikum

 • Full HD LCD-skjerm, 1920 x 1080p

  Denne skjermen har en oppløsning som omtales som Full HD. Den avanserte LCD-skjermteknologien har fullstendig høydefinisjons widescreenoppløsning på 1080 progressive linjer, hver med 1920 piksler. Dette gir den best mulige bildekvaliteten for HD-innsignaler med opptil 1080 linjer. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med optimal skarphet og uovertrufne farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en forbedret seeropplevelse.

 • HDMI-inngang for heldigital HD-tilkobling i én kabel

  HDMI skaper en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til analoge signaler får du et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimringen og gir et klarere bilde. HDMI kommuniserer den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten på en intelligent måte. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men inkluderer digital lyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse.

 • Fungerer i stående visning

  Skjermen kan også trygt monteres i stående visning.

 • Skjulte og låsbare kontrollknapper

  De lokale kontrollknappene på skjermen er plassert slik at de er mindre synlige for øyeblikkelig tilgang. I tillegg kan fjernkontrollsensoren i likhet med de lokale kontrollknappene deaktiveres via RS232 for å forhindre uautorisert kontroll av skjermen når den er plassert på et offentlig sted.

 • Skjermen kan kontrolleres via nettverket for fjernstyring

  Nettverkskontroll gjør at brukeren kan kontrollere og justere skjermer eksternt gjennom RS232-protokollen.

 • VGA-sløyfe for seriekobling til flere skjermer

  Seriekobling mellom flere skjermer fordeler effektivt kontroll og synlig innhold fra én kilde til en rekke skjermer på forskjellige plasseringer innenfor et område.

 • Avansert funksjon for anti innbrenning av bilde

  Statiske bilder som holdes på skjermen i lengre perioder, kan gi et "spøkelsesbilde" eller innbrent bilde-effekt på LCD-skjermer. Selv om innbrenning av bilder på LCD-skjermer ikke er permanent, vil du forhindre at det skjer, spesielt på steder der innhold vises nesten hele døgnet.

 • Oppfyller RoHS-standarder for å beskytte miljøet

  Philips-skjermene er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge RoHS-standarder som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

 • Den forbedrede zoomfunksjonen støtter bruk av matrise

  Den interne zoomefunksjonen aktiverer enkel implementering av en videoveggmatrise, uten behov for kostbart eksternt utstyr. Den har mulighet til en videovegg med 25 skjermer ved å dele opptil 5 skjermer både horisontalt og vertikalt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i