Ikke tilordnet

LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Slående skjerm til innendørs bruk på offentlige steder

  Få kontroll over kostnadene med denne nettverkskontrollerbare 37" LCD-skjermen. Enten den brukes i et nettverk eller som en enkel skjermløsning, tilbyr denne modellen en mengde funksjoner som dekker kravene til de mest krevende visningsprogrammene i det offentlige og i bedrifter. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Slående skjerm til innendørs bruk på offentlige steder

 • Bredt format WXGA, med en oppløsning på 1366 x 768 for skarpere skjerm

  LCD-panelet med det brede formatet i XGA-oppløsning kan vise 1366 x 768 piksler, og WXGA gir mulighet for at skjermene ikke benytter interlacing. Dette sikrer en bedre skjermytelse og nøyaktig fargevisningseffekt.

 • HDMI-inngang for heldigital HD-tilkobling i én kabel

  HDMI skaper en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til analoge signaler får du et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimringen og gir et klarere bilde. HDMI kommuniserer den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten på en intelligent måte. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men inkluderer digital lyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse.

 • Bevegelseskompensert deinterlacing

  Bevegelseskompensert deinterlacing bruker en smart deinterlacing-algoritme som bruker bildene i et digitalt minne til å måle og estimere bevegelseshastigheten og -retningen for objekter. Dette gjøres for å opprette nye felt med korrigerte bevegelsesposisjoner slik at videoinnhold har perfekte, jevne, flimmerfrie og knivskarpe bevegelige bilder.

 • 3D-kamfilter skiller farger for å skape et knivskarpt bilde

  3D-kamfilteret skiller lysstyrke- og fargesignalene bedre i 3D-området for å fjerne fargeoverføring, kryssluminans og "dot crawl"-forvrengning. Alt dette forstyrrer seeropplevelsen. Det digitale 3D-kamfilteret utfører feltvise sammenligninger i TV-bildet for å kunne skille fargen fra svart/hvitt-informasjonen og fjerne både vannrette og loddrette hengende punkter og "dot crawl". Dermed får du et knivskarpt bilde.

 • PiP lar deg se på en ekstra kilde samtidig

  Gjør slik at du kan se på to ulike kilder samtidig, enten to videokilder eller en kombinasjon med data/grafikk

 • Kontroll for bakbelysning

  Avhengig av omgivelsesbelysningen på det offentlige stedet eller bedriftsmiljøet, vil du kanskje tilpasse lysstyrken på skjermen. Demping av bakbelysningen kan spare mye strøm, spesielt på offentlige steder der skjermen er i drift mange timer hver dag.

 • Omfattende tilbehørspakke

  Denne skjermen har en tilbehørspakke som standardutstyr, som inneholder fjernkontroll, brukerhåndbok, DVI- og VGA-kabler, bordstativ (fot) og (avtakbare) høyttalere.

 • Skjermen kan kontrolleres via nettverket for fjernstyring

  Nettverkskontroll gjør at brukeren kan kontrollere og justere skjermer eksternt gjennom RS232-protokollen.

 • Fungerer i stående visning

  Skjermen kan også trygt monteres i stående visning.

 • Skjulte og låsbare kontrollknapper

  De lokale kontrollknappene på skjermen er plassert slik at de er mindre synlige for øyeblikkelig tilgang. I tillegg kan fjernkontrollsensoren i likhet med de lokale kontrollknappene deaktiveres via RS232 for å forhindre uautorisert kontroll av skjermen når den er plassert på et offentlig sted.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i